ΠΟΛΙΤΙΚΗ

'Νομικό κώλυμα' στην πρόσληψη συνεργατών της ερευνητικής επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις

'Νομικό κώλυμα' στην πρόσληψη συνεργατών της ερευνητικής επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις

Λόγω «νομικού κωλύματος» αναβάλλεται προσωρινά η πρόσληψη συνεργατών της ερευνητικής επιτροπής για τις έρευνες που αφορούν τις πολιτογραφήσεις στα πλαίσια του ΚΕΠ.

Αυτό επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες του ThemaOnline, καθώς όπως μας λέχθηκε "διαπιστώθηκε νομικό κώλυμα" σε σχέση με την προκήρυξη και διενέργεια του διαγωνισμού για τις προσλήψεις.

Σημειώνουμε πως ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε με σκοπό την ενίσχυση των υπηρεσιών της ερευνητικής ομάδας που συστάθηκε για τον έλεγχο, μετά και την εντολή του Γενικού Εισαγγελέα.

«Η Ερευνητική Επιτροπή των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, η οποία έχει συσταθεί με την Κ.Δ.Π. 406/2020 και Κ.Δ.Π. 467/2020, ανακοινώνει την πρόθεση της για τη μίσθωση υπηρεσιών 40 συνεργατών για περίοδο 6 εβδομάδων (40 ώρες την εβδομάδα, και ωράριο 08.00 με 16.00), με δικαίωμα ανανέωσης από μέρους της Επιτροπής για ακόμη μέχρι 3 εβδομάδες», αναφέρεται στην προκήρυξη.

Σημειώνεται επίσης ότι ενδιαφέρον μπορεί να υποβάλουν είτε φυσικά είτε νομικά πρόσωπα, ενώ στην περίπτωση νομικών προσώπων η αίτηση πρέπει να γίνει για κάθε φυσικό πρόσωπο ξεχωριστά.

Νεότερα σε λίγο....

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσόΕυρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top