Επιτέλους νίκη για Φούλαμ!

Επιτέλους νίκη για Φούλαμ!

 

Μετά από πέντε ήττες και μία ισοπαλία ήρθε και η σειρά της Φούλαμ να πάρει το πρώτο της τρίποντο στην Premier League, αφήνοντας στη ζώνη του υποβιβασμού τις Γούεστ Μπρομ, Σέφιλντ και Μπέρλνι που επίσης δεν έχουν κερδίσει κάποιο παιχνίδι ακόμα.

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Μπόμπι Ρίντ να κάνει το 1-0, έπειτα από πολύ καλή κεφαλιά πάσα του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς μέσα στην περιοχή. Το δεύτερο γκολ ήρθε πάλι έπειτα από ασίστ του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς στο 30΄ με τον Σέρβο φορ να στρώνει τη μπάλα στον Όλα Έινα και ο Άγγλο-Νιγηριανός με ένα καταπληκτικό αριστερό σουτ από την γωνία της περιοχής, κάνοντας το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Πηγή: Sdna.gr

The post Επιτέλους νίκη για Φούλαμ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE