ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα το ανανεωμένο MINI Countryman

Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα το ανανεωμένο MINI Countryman

Το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας MINI ανανεώνεται και ανεβάζει τον πήχη σε όλους τους τομείς.

Το νέο Mini Countryman βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα με ανανεωμένο σχεδιασμό, πλούσιο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και αναβαθμισμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας. Στοιχεία που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το κύρος του νέου Countryman στην πολυτελή κατηγορία των SUV. Επιπλέον, οι δυνατότητες εξατομίκευσης είναι περισσότερες από ποτέ με νέες προτάσεις προαιρετικού εξοπλισμού και τη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ ΜΙΝΙ.
Άλλωστε, ο στιβαρός του χαρακτήρας, το ευρύχωρο, ευέλικτο εσωτερικό με πέντε καθίσματα κανονικών διαστάσεων και το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης ALL4 το καθιστούν, από την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκε, σαν ένα χαρισματικό όχημα παντός εδάφους. Το MINI Countryman συγκεντρώνει τώρα σχεδόν το 30% των νέων ταξινομήσεων της μάρκας σε όλο τον κόσμο. Μικρές αλλά ουσιαστικές σχεδιαστικές πινελιές υπάρχουν στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στο εμπρός τμήμα με τους προβολείς ομίχλης LED να βρίσκονται τώρα στο βασικό εξοπλισμό.Το εσωτερικό του νέου MINI Countryman είναι τώρα πιο ελκυστικό με μία πλουσιότερη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, που περιλαμβάνει τώρα σπορ δερμάτινο τιμόνι σε όλες τις εκδόσεις. Η νέα γενιά του μοντέλου προσφέρει αισθητά βελτιωμένη ευρυχωρία, ευελιξία και οδηγική άνεση. Πίσω υπάρχουν τρία καθίσματα κανονικών διαστάσεων ενώ με την αναδίπλωση του πίσω διαιρούμενου καθίσματος σε διάταξη 40:20:40, ο χώρος αποσκευών μπορεί να αυξηθεί από 450 σε 1.390 λίτρα. Με μία εκτενώς εξελιγμένη γκάμα κινητήριων συνόλων, το νέο MINI Countryman πετυχαίνει ακόμα καλύτερη ισορροπία μεταξύ διασκεδαστικής οδήγησης και κατανάλωσης καυσίμου. Εκτός από τη βελτιστοποίηση των εκπομπών CO2, έχουν μειωθεί οι εκπομπές και άλλων ρύπων με την εφαρμογή των σχετικών μέτρων – όπως φίλτρα σωματιδίων για βενζινοκινητήρες και SCR με ψεκασμό AdBlue για κινητήρες diesel. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι εκδόσεις του νέου MINI Countryman συμμορφώνονται τώρα με το πολύ αυστηρό πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d.
Το σύστημα τετρακίνησης ALL4 βελτιώνει αισθητά την ελκτική πρόσφυση, την οδηγική ευστάθεια και την ευελιξία. Χάρη στον γρήγορο και ακριβή ηλεκτρικό έλεγχο, το σύστημα κατανέμει την ισχύ μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα, ανάλογα με τις ανάγκες, σε όλες τις οδικές και καιρικές συνθήκες.

Το ανανεωμένο Mini Countryman προσφέρεται από τον Όμιλο Πηλακούτα στην τιμή των €26,900 με το προνομιακό πακέτο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει:
• Automatic Transmission with double-clutch
• MINI Navigation System
• Park Distance Control (PDC)
• Parking Assistant
• Cruise Control
• Multi-function Instrument Display
• Pepper Package
• 5 Years Service Inclusive

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top