ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα Πολυκαταστήματα Superhome Center Λευκωσίας και Λάρνακας συνεχίζουν να λειτουργούν με ασφάλεια αλλά και με OnLine αγορές Παγκύπρια!

Τα Πολυκαταστήματα Superhome Center Λευκωσίας και Λάρνακας συνεχίζουν να λειτουργούν με ασφάλεια αλλά και με OnLine αγορές Παγκύπρια!

Τα Πολυκαταστήματα SuperHome Center ενημερώνουν τους καταναλωτές ότι με βάση το διάταγμα της 12ης Νοεμβρίου τα πολυκαταστήματα μας σε Λεμεσό και Πάφο θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου.

Τα πολυκαταστήματα SuperHome Center σε Λευκωσία και Λάρνακα συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας προστατεύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προσωπικό και πελάτες τους εντός των πολυκαταστημάτων.

Ενημερώνουμε επίσης ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-Shop) του SuperHome Center στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.superhome.com.cy παρέχει σε όλους τους πελάτες Παγκύπρια την δυνατότητα ανέπαφης, σίγουρης και άμεση αγοράς σε μία γκάμα με περισσότερα από 32,000 προϊόντα DIY & Home Improvement καθώς και Super προσφορών, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! Επιπλέον η υπηρεσία των τηλεφωνικών παραγγελιών παραμένει επίσης ενεργή από Δεύτερα έως Παρασκευή 08:00-15:00 , στο Παγκύπριο τηλέφωνο 7777 7545.

Προσφέρεται για κατ΄ οίκον παράδοση, παραλαβή από οποιοδήποτε κατάστημα Superhome Center καθώς επίσης και από σημεία παραλαβής Akis Express, ανάλογα με την περιοχή που επιθυμεί ο πελάτης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top