ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδρονίκου: «Αλλάζουν τα πράγματα…» – Τι ΕΙΠΕ για Πετράκη στον Απόλλων, μεγάλες ομάδες, πρωτάθλημα και Εθνική

Ανδρονίκου: «Αλλάζουν τα πράγματα…» – Τι ΕΙΠΕ για Πετράκη στον Απόλλων, μεγάλες ομάδες, πρωτάθλημα και Εθνική

Ο Κύπριος προπονητής, Νίκος Ανδρονίκου, μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την αποχώρηση του από τον πάγκο του Ερμή: «Είχα πει μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ ότι για δεκαετίες ποτέ δεν μίλησα για διαιτητές ή παράγοντες. Κάποια πράγματα είναι γνωστά. Είναι δεδομένος ο τρόπος που δουλεύω. Ευχαρίστησα τον Ερμή και τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Ο Ερμής από το μηδέν έφτασε σε πολύ καλό σημείο».

Υπάρχει άλλη πρόταση για συνεργασία;
«Αυτή τη στιγμή όχι. Βλέπουμε όλοι ότι στο ποδόσφαιρο, αλλάζουν τα πράγματα από μια στιγμή στην άλλη. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο σε Κύπρο και Ελλάδα».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών και το ότι μόνοι πέντε συνεχίζουν από την αρχή της περιόδου:
 «Οι τέσσερεις από τους πέντε δεν θα αλλάξουν. Αυτό που νιώθω λέω. Κάποιες ομάδες θα αλλάξουν ξανά. Αυτό είναι δεδομένο, γιατί κάνουν κάποιοι άνθρωποι».

Για την εθνική ομάδα:
 «Κάποιες αλλαγές επιβάλλονταν. Υπήρχαν κάποια παιδιά που λόγω ηλικίας, δεν τους έπαιρνε άλλο. Όταν μιλάμε για εθνική ομάδα επιβάλλεται πάντα να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει και αυτό το λέω γιατί όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποια πράγματα πριν ολοκληρωθεί αυτή η πορεία. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δείξει αυτή την αλλαγή. Στις εθνικές ομάδες υπάρχουν και οι δυσκολίες αφού δεν δουλεύεις καθημερινά με τους παίκτες. Ο κ. Πετράκης για παράδειγμα είχε έξι βδομάδες να δουλέψει με τον Ολυμπιακό και η ομάδα έβγαζε αυτοματισμούς. Σε μια βδομάδα, αν πάει στον Απόλλωνα, πρέπει να νικά είναι πιο δύσκολο το έργο του».

Για τον αγώνα με το Λουξεμβούργο:
 «Θα διεκδικήσουμε και θεωρώ ότι θα πάρουμε τη νίκη».

Για το πρωτάθλημα:
 «Η βαθμολογία και η αγωνιστική εικόνα, είναι η πραγματικότητα. Οι δύο ομάδες που προπορεύονται έχουν τον πρώτο λόγο για να κόψουν πρώτοι το νήμα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ομόνοια δεν θα πάει για πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί τις προσθήκες για να γίνει ανταγωνιστική όπως πέρσι».

Για τη διαφαινόμενη μετακίνηση του Γιάννης Πετράκη στον Απόλλωνα:
 «Τα πρώτα αποτελέσματα είναι αυτά που καθορίσουν την μετέπειτα πορεία».

Για ΑΠΟΕΛ:
 «Είχα πει ότι θα ανέβαινε. Για κάποιους λόγους έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Αν δεν λύσει το πρόβλημα, θα έχει και πάλι θέματα. Πρέπει να πείσει ότι μπορεί να επανέλθει».

Για την ΑΕΛ:
 «Είναι πολύ καλή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έχει πρόβλημα στο ότι δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα».

Για την ΑΕΚ: «Τα προηγούμενα χρόνια είχε κατοχή και προβλήματα στο γκολ. Τώρα είναι καλή στο να πιέζει τον αντίπαλο, όμως πέραν από τον Τρισκόφσκι δεν έχει άλλες ικανές επιλογές στο γκολ».

Για τη διαβάθμιση:
 «Από τις πέντε ομάδες θα πέσουν οι τέσσερεις. Πάφος, Δόξα και Ολυμπιακός είναι πιο δυνατές. Αν κάποια από αυτές, μπλέξει, θα γίνουν έξι οι ομάδες που θα παλέψουν».

The post Ανδρονίκου: «Αλλάζουν τα πράγματα…» – Τι ΕΙΠΕ για Πετράκη στον Απόλλων, μεγάλες ομάδες, πρωτάθλημα και Εθνική appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top