Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 47χρονου, ο οποίος, οι αρχές εκτιμούν ότιείναι ανάμεσα στους διοργανωτές της διαδήλωσης και φέρεται να υποκινούσε πρόσωπα να διαπράξουν αδικήματα.
Όπως πληροφορούμαστε ο συγκεκριμένος Ελληνοκύπριος είναι γνωστός στις Αρχές, ενώ εναντίον του υπάρχουν και άλλες ανοιχτές υποθέσεις που βρίσκτεται αυτή την περίοδο ενώπιον Δικαστηρίου.
Να σημειωθεί ότι τα δύο άντρες που συνελήφθησαν χθες Δευτέρα 16/11, αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς σήμερα και να αφεθούν ελεύθεροι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις