ΕΚΤΑΚΤΟ: Τους πρόδωσαν video – Χειροπέδες και σε άλλον φερόμενο διοργανωτή γνωστό στις Αρχές

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τους πρόδωσαν video – Χειροπέδες και σε άλλον φερόμενο διοργανωτή γνωστό στις Αρχές

Ασταμάτητες οι συλλήψεις για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεμεσό, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 47χρονου, ο οποίος, οι αρχές εκτιμούν ότιείναι ανάμεσα στους διοργανωτές της διαδήλωσης και φέρεται να υποκινούσε πρόσωπα να διαπράξουν αδικήματα.

Όπως πληροφορούμαστε ο συγκεκριμένος Ελληνοκύπριος είναι γνωστός στις Αρχές, ενώ εναντίον του υπάρχουν και άλλες ανοιχτές υποθέσεις που βρίσκτεται αυτή την περίοδο ενώπιον Δικαστηρίου.

Να σημειωθεί ότι τα δύο άντρες που συνελήφθησαν χθες Δευτέρα 16/11, αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς σήμερα και να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE