ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα αγαπημένα δημητριακά Kellogg’s Coco Pops ευχήθηκαν «Καλή Σχολική Χρονιά» στους μικρούς τους φίλους!

 Τα αγαπημένα δημητριακά Kellogg’s Coco Pops ευχήθηκαν  «Καλή Σχολική Χρονιά» στους μικρούς τους φίλους!

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα Kellogg’s Coco Pops υποδέχτηκαν τους μικρούς τους φίλους στα εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας, προσφέροντάς τους διασκέδαση και υπέροχα δώρα!

Πιο συγκεκριμένα, οι προωθητικές ενέργειες των Coco Pops Back To School πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στα εμπορικά κέντρα The Mall Of Cyprus και Nicosia Mall, από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου. Με το σύνθημα «Κάνετε την επιστροφή στο σχολείο ξεχωριστή», η προωθητική ομάδα ενημέρωνε, τόσο τους γονείς, όσο και τους επισκέπτες των εμπορικών κέντρων, προσφέροντάς τους ενημερωτικό φυλλάδιο, για το πώς μπορούν να αποκτήσουν μια προσωποποιημένη θήκη κουτιού δημητριακών Kellogg’s ως δώρο με την αγορά 3 προωθητικών συσκευασιών Kellogg’s, σε όλα τα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Οι μικροί φίλοι του Coco είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το τεράστιο πακέτο των τραγανών δημητριακών Coco Pops, που είχε κατασκευαστεί ειδικά για εκείνα και να φωτογραφηθούν από επαγγελματία φωτογράφο. Μαζί με την φωτογραφία τους έπαιρναν και ως δώρο branded Coco Pops μπαλόνια και αυτοκόλλητα, με τον αγαπημένο τους ήρωα Coco σε διάφορες φιγούρες να ετοιμάζεται κι εκείνος να πάει σχολείο, μοιράζοντας έτσι αμέτρητα χαμόγελα!

Για περισσότερη ενημέρωση για την προωθητική ενέργεια, κάντε κλικ: https://backtoschool.kelloggs.com/el_GR/Home

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top