ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χαρακίρι» για τη Λαμία, στάθηκε όρθιος ο Αστέρας Τρίπολης

«Χαρακίρι» για τη Λαμία, στάθηκε όρθιος ο Αστέρας Τρίπολης

Μία ακόμα απώλεια βαθμών για τη Λαμία, που έμεινε στο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης εντός, παρότι έπραξε ανατροπή και μέχρι το 78’ κρατούσε το τρίποντο.

Βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας παραμένει η Λαμία, η οποία κόλλησε στο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης και παραμένει δίχως νίκη έπειτα από 7 αγώνες (0-2-5).

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπαράλες στο 41’, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 56’, με τον Ντέλετιτς να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα».

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στην ανατροπή στο 69’ με τέρμα του Τσούκαλου, ωστόσο ο Ριέρα ανταπέδωσε στο 78’.

Το ματς

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά επιφυλακτικά το παιχνίδι και δεν έδειξαν διάθεση να… επιτεθούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καταγεγραμμένη φάση ήρθε στο 19’, με το σουτ του Μουνάφο να φεύγει άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 25’, με το επικίνδυνο σουτ του Αραμπούλι να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Το μετριότατο θέαμα συνεχίστηκε, με τους ποδοσφαιριστές να μην έχουν τον τρόπο για να απειλήσουν.

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου ήταν το γκολ που βρήκε ο Αστέρας Τρίπολης στο 41’, με τον Αντέτζο να κάνει χέρι στην περιοχή και τον διαιτητή Τσαγκαράκη να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες για το 0-1.

Η απάντηση της Λαμίας ήρθε με τον ίδιο τρόπο στην έναρξη του δευτέρου μέρους: ο Ντέλετιτς κέρδισε πέναλτι από τον Τασουλή σε μια πολύ οριακή φάση. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Σέρβος επιθετικός (56’), που ισοφάρισε (1-1).

Το γκολ έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους γηπεδούχους, που έφτασαν στην ανατροπή στο 69’, με τον Τσούκαλο (που μόλις είχε περάσει στο ματς) να νικά τον Παπαδόπουλο με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή (2-1).

Παρά την αρνητική εξέλιξη, οι Αρκάδες δεν πτοήθηκαν κι έψαξαν 2ο τέρμα. Η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 78’, με τον Ριέρα να παίρνει το «ριμπάουντ» και να πλασάρει σωστά από κοντά για το 2-2.

Από ‘κει και πέρα, οι δύο ομάδες επιχείρησαν να επιτεθούν, κυρίως οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στην τελική ενέργεια.

Κάπως έτσι οδηγήθηκαν στο φινάλε του αγώνα, που τις βρήκε ισόπαλες (2-2) κι αφού στις καθυστερήσεις το VAR «ακύρωσε» απόφαση του διαιτητή Τσαγκαράκη για πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Τεννές): Επασί – Σκόνδρας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ – Ρόμανιτς, Μπουλούλης (99’ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο – Αραμπούλι (66’ Τσούκαλος), Καραμάνος, Ντέλετιτς (79’ Βασιλακάκης).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής – Μουνάφο (75’ Μπ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε (88’ Ιγκλέσιας) – Σίτο (75’ Γκόμες), Ριέρα (88’ Αλί Μπαμπά), Κρέσπι (66’ Τιλίκα) – Μπαράλες.

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Χαρακίρι» για τη Λαμία, στάθηκε όρθιος ο Αστέρας Τρίπολης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top