ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Mediterranean Hospital: Δημιουργία νέου Κέντρου Χειρουργικής Ογκολογίας

Mediterranean Hospital: Δημιουργία νέου Κέντρου Χειρουργικής Ογκολογίας

Το Mediterranean Hospital ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενός πλήρως οργανωμένου Τμήματος Χειρουργικής Ογκολογίας, στο πλαίσιο της διαρκούς του δέσμευσης να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ασθενείς, επενδύοντας στην ιατρική καινοτομία.

Το νέο τμήμα, θα λειτουργεί υπό τη Διεύθυνση του Εξειδικευμένου Χειρουργού Ήπατος – Χοληφόρων – Παγκρέατος και Χειρουργικής Ογκολογίας, Δρ. Αθανάσιου Πέτρου, όπου σε συνεργασία με ειδικούς συνεργάτες και το υπόλοιπο εξειδικευμένο προσωπικό του Mediterranean Hospital, θα ασχολείται με τη θεραπεία δύσκολα αντιμετωπίσιμων μορφών καρκίνου, όπως οι κακοήθεις νεοπλασίες του Ήπατος και του Παγκρέατος, των χοληφόρων, της χοληδόχου κύστης, του στομάχου, του οισοφάγου, επινεφριδίων και σαρκωμάτων και περιτοναϊκής καρκινομάτωσης, που προσεγγίζονται εξατομικευμένα, σύμφωνα με τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, και με τεχνολογίες αιχμής.


Με έμφαση στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, το εξειδικευμένο Τμήμα, δομήθηκε, οργανώθηκε και λειτουργεί βασισμένο στα, πλέον σύγχρονα διεθνή πρότυπα. Τα μέλη του Τμήματος θεωρούνται από τους πρωτοπόρους σε διεθνές επίπεδο, τόσο στον τομέα της αναίμακτης χειρουργικής ήπατος όσο και στην εισαγωγή νέων χειρουργικών μεθόδων και χειρουργικών μορφών θεραπείας (Nanoknife, Electrochemotherapy, ALPPS procedure, HIPEC, etc), οι οποίες αποτελούν σημείο αναφοράς για Διεθνή Κέντρα.


Το Τμήμα Χειρουργικής Ογκολογίας του Mediterranean Hospital στο πλαίσιο της εξατομικευμένης παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, μέσω της Διεπιστημονικής προσέγγισης, η εξειδικευμένη χειρουργική ομάδα συνεργάζεται με αναγνωρισμένους παθολόγους-ογκολόγους, ηπατολόγους, γαστρεντερολόγους, επεμβατικούς ακτινολόγους, παθολογοανατόμους κτλ. Παράλληλα, μέσω της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, εξασφαλίζει στους ασθενείς τα σημαντικά οφέλη της μεθόδου και συγκεκριμένα το ελάχιστο χειρουργικό τραύμα, το μηδενικό μετεγχειρητικό πόνο, την ταχεία κινητοποίηση και ανάρρωση και το μέγιστο, δυνατό ογκολογικό αποτέλεσμα.


Στο Mediterranean Hospital, εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται ειδικά μέτρα προφύλαξης από κρούσματα του COVID – 19, τα οποία επικαιροποιούνται, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί. Με αυτόν τον τρόπο τα τμήματα συνεχίζουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους, 24 ώρες το 24ωρο, βάσει των εγκεκριμένων πρωτοκόλλων υγείας.


Το Τμήμα Χειρουργικής Ογκολογίας του Mediterranean Hospital (όπως και όλα τα άλλα Τμήματα του Νοσοκομείου), είναι πλήρως ενταγμένο στο ΓεΣΥ, διασφαλίζοντας άμεση και εύκολη πρόσβαση των Δικαιούχων σε ποιοτικές εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες χωρίς καμία επιβάρυνση.
Τα εξωτερικά Ιατρεία του Τμήματος λειτουργούν καθημερινά.


Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλείτε στην Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 25 200 260.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top