ΚΟΣΜΟΣ

Θεέ μου μια σύμπτωση: Το μωρό που εντόπισε παρατημένο στα σκουπίδια ήταν το εγγονάκι του!

Θεέ μου μια σύμπτωση: Το μωρό που εντόπισε παρατημένο στα σκουπίδια ήταν το εγγονάκι του!

Σε μία απίστευτη σειρά συμπτώσεων, το μωρό που βρέθηκε παρατημένο δίπλα σε ένα κάδο απορριμάτων, βρίσκεται πια στην ασφάλεια της οικογένειάς του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο των λίγων δευτερολέπτων φαίνεται η νεαρή κοπέλα να παρατά το νεογέννητο μωρό της γυμνό στο δρόμο.

Μισή ώρα αργότερα, ένας άνδρας πλησιάζει και παίρνει στα χέρια του το μωρό που έχει ακόμη πάνω του τον ομφάλιο λώρο. Χωρίς να το γνωρίζει, είναι το εγγόνι του.

Η κόρη του είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της από την οικογένειά της, καθώς είχε χωρίσει από το σύντροφό της.Γέννησε στην τουαλέτα του σπιτιού της μόνη της και, στη συνέχεια, έσπευσε να εγκαταλείψει το νεογέννητο δίπλα σε ένα κάδο απορριμμάτων.

mwro copy

Ο πρώην σύντροφος της κοπέλας αναγνώρισε την πρώην σύντροφό του – στο βίντεο που, ωστόσο, είχε κυκλοφορήσει στην τηλεόραση, σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι συγγενείς του μωρού – και δήλωσε πως ο ίδιος ήταν ο πατέρας του.

Ο ίδιος δήλωσε πανευτυχής όταν διαπίστωσε πως είχε γίνει πατέρας, ομολογώντας πως η πρώην σύντροφός του του είχε πει πως είχε αποβάλλει όταν ήταν τεσσάρων μηνών.

mwro 2 Copy

Σε μία άλλη συγκλονιστική σύμπτωση, οι αστυνομικοί πρόλαβαν να «βαφτίσου» το μωρό Μωυσή, προτού ανακαλύψουν τον πατέρα του που έφερε το ίδιο όνομα!

Ο ίδιος ο παππούς του βρέφους διαπίστωσε αργότερα – βλέποντας κι ο ίδιος το ίδιο υλικό στην τηλεόραση – πως ήταν η κόρη του που είχε εγκαταλείψει το εγγόνι του, ωστόσο, δεν την κατέδωσε στην αστυνομία. Αμφότεροι ενδέχεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαιοσύνης.


 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top