ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαραντόνα: 19χρονος λέει ότι είναι γιος του και ζητάει εκταφή για τεστ DNA!

Μαραντόνα: 19χρονος λέει ότι είναι γιος του και ζητάει εκταφή για τεστ DNA!

Ο πλανήτης θρηνεί για τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο μέχρι και ο θάνατος του Αργεντινού θρύλου κρύβει… ίντριγκα και παρασκήνιο.

Έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου του, μετά από καταγγελίες του δικηγόρου του για έλλειψη φροντίδας, ενώ έχουν εμφανιστεί και… επίδοξοι κληρονόμοι του Μαραντόνα, που εμφανίζονται ως παιδιά του.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σαντιάγο Λάρα, ο οποίος ζητά να γίνει εκταφή του πτώματος του Ντιέγκο για να μπορέσει να κάνει εξέταση DNA και να αποδείξει ότι είναι απόγονος του ποδοσφαιρικού θρύλου.

Ο ίδιος είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να αποδείξει τη σχέση του με τον «Θεό» της μπάλας, καθώς το 2016, στις πρώτες του δηλώσεις για το θέμα είχε πει: «Μου είπαν ότι ο πραγματικός πατέρας μου είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο πατέρας μου θα είναι πάντα ο Μαρτσέλο Λάρα, αλλά μου είπαν ότι ο πατέρας μου είναι ο Μαραντόνα. Νομίζω ότι του μοιάζω. Έχω το πρόσωπό, τις μπούκλες, τα πάντα. Κοιτάζω τον Μαρτσέλο και ξέρω ότι δεν μοιάζουμε. Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς το πρωί με αυτό το αίσθημα».

Και συμπλήρωσε: «Το ανακάλυψα όταν πέρασα μπροστά από ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου σε ηλικία 13 ετών και είδα ένα εξώφυλλο περιοδικού με το πρόσωπο του Μαραντόνα και το δικό μου με πίξελ από κάτω. Σοκαρίστηκα γιατί δεν ήξερα τι έκανα στο περιοδικό. Έτρεξα στο σπίτι και ρώτησα τον Μαρτσέλο τι συνέβαινε και μου εξήγησε τα πάντα. Μου είπε ότι η μητέρα μου ήταν μοντέλο όταν ήταν νέα και μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι δεν ήμουν δικός του γιος. Μου είπε ότι είχε ζητήσει τεστ DNA αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ».
lara

Σημειώνεται πως ο 19χρονος Σαντιάγο έχασε τη μητέρα του το 2006. Πέθανε σε ηλικία μόλις 23 ετών από καρκίνο του πνεύμονα και την ανατροφή του μικρού Σαντιάγο ανέλαβε ο πρώην φίλος της, Μαρτσέλο Λάρα.

Ο Μαραντόνα έχει αναγνωρίσει επίσημα πέντε παιδιά, ενώ ακόμα έξι έχουν κατά καιρούς ισχυριστεί ότι είναι παιδιά του.


Πηγή: www.sportime.gr

 

The post Μαραντόνα: 19χρονος λέει ότι είναι γιος του και ζητάει εκταφή για τεστ DNA! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top