ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά που «φτιάχτηκαν, ζητούμενο να… κολλήσουν δεύτερο συνεχόμενο – Πιθανή ενδεκάδα Πετράκη

Μετά που «φτιάχτηκαν, ζητούμενο να… κολλήσουν δεύτερο συνεχόμενο – Πιθανή ενδεκάδα Πετράκη

«Φτιάχτηκαν» την περασμένη Κυριακή, σπάζοντας την έδρα της ΑΕΚ, αλλά για να έχει αξία εκείνη η επιτυχία, θα πρέπει να δώσουν συνέχεια σήμερα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Κάπως έτσι σκέφτονται στον Απόλλωνα, μερικές ώρες πριν το Λεμεσιανό ντέρμπι.

Είναι το πρώτο που θα… ζήσει ο νέος προπονητής Γιάννης Πετράκης, μόνο που θα είναι παγωμένη ατμόσφαιρα, αφού θα γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων (δικαιούται κάθε ομάδα να επιλέξει 40 πρόσωπα)

Οι κυανόλευκοι θέλουν να… κολλήσουν δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο σε ντέρμπι, όχι μόνο για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Βρίσκουν πάντως σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση τη μεγάλη αντίπαλο τους, αφού προέρχεται από δυο νίκες σε ντέρμπι (με Ανόρθωση πρωτάθλημα και ΑΕΚ κύπελλο).

Από τους παίχτες που ήταν αμφίβολοι, πρόλαβε ο Ζοάο Πέδρο, βρίσκεται στην αποστολή. Αντίθετα ο Ισπανός Αγκίρε θα δει από την κερκίδα το ματς, μαζί με τους επίσης τραυματίες Λάρσον και Κατελάρης.

Αν ο Πέδρο δεν είναι πλήρως έτοιμος για ενδεκάδα, τότε δεξιά στην άμυνα θα τον αντικαταστήσει ο Φιλιώτης. Στη θέση του Αγκίρε, λογικά θα αγωνιστεί ο πολύπειρος Γιώργος Βασιλείου.

Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, το σενάριο να χρησιμοποιηθεί σε ρόλο αριστερού μπακ ο Αττίλα Σάλαι. Επανέρχεται ο Ρομπέρζ, θεωρείται δεδομένο ότι θα καλύψει μια θέση στόπερ, δίπλα του θα έχει έναν εκ των Σάλαι και Γιούστε.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, επικρατέστερο δίδυμο είναι οι Σακέτι, Ντένιτς. Αν ο Αργεντινός χαφ πάρει φανέλα βασικού, θα μείνει έξω ο Μάρκοβιτς (ήταν στην αρχική ενδεκάδα με την ΑΕΚ). Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, θα κινούνται οι Γιαννιώτας και Πίττας, όπως και στην «ΑΕΚ Αρένα». Ερωτηματικό υπάρχει για το δίδυμο της επίθεσης, με τον Ντιγκινί να είναι σίγουρος. Για την άλλη θέση, θεωρούμε επικρατέστερο τον Νταμπό, παρά τον Μπένχοπ.

Αν και σε ένα μήνα «ανοίγει» το παράθυρο της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, στον Απόλλωνα, ξεκαθαρίζουν ότι είναι επικεντρωμένοι στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας. Τούτο φυσικά δεν σημαίνει, ότι ο Γιάννης Πετράκης, δεν μιλά καθόλου για θέματα «εμβολιασμού» με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη. Φυσιολογικά όμως ο Ελλαδίτης τεχνικός, επειδή πριν δυο εβδομάδες ανέλαβε την ομάδα, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να αξιολογήσει περισσότερο όλους τους παίχτες που είναι γραμμένοι στο ρόστερ.

The post Μετά που «φτιάχτηκαν, ζητούμενο να… κολλήσουν δεύτερο συνεχόμενο – Πιθανή ενδεκάδα Πετράκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top