ΚΥΠΡΟΣ: Η διακίνηση των πολιτών θα είναι ελεύθερη για όλες τις πόλεις από απόψε τα μεσάνυχτα

ΚΥΠΡΟΣ: Η διακίνηση των πολιτών θα είναι ελεύθερη για όλες τις πόλεις από απόψε τα μεσάνυχτα

Αίρονται τα μέτρα διακίνησης από και προς Λεμεσό και Πάφο, καθώς σε εφαρμογή τίθενται από τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, τα έκτακτα μέτρα, που αποφασίστηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο την Παρασκευή και ρυθμίστηκαν με το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας, ημερομηνίας 28 Νοεμβρίου 2020.


Σε δηλώσεις του στο σημείο ελέγχου του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στην περιοχή της Ακτής του Κυβερνήτη, ο διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου, Γιάννης Γεωργίου, ανέφερε ότι η διακίνηση των πολιτών θα είναι πλέον ελεύθερη. «Από τα μεσάνυχτα απόψε, πράγματι αίρονται τα μέτρα διακίνησης, έτσι τα σημεία ελέγχου, τόσο εδώ στην Ακτή του Κυβερνήτη, όσο και στο Πισσούρι και στους άλλους δρόμους, θα τα εγκαταλείψουμε και θα είναι ελεύθερη η διακίνηση των πολιτών για όλες τις πόλεις» ανέφερε ο κ. Γεωργίου. 

Συνέχισε, λέγοντας ότι η Αστυνομία θα επικεντρωθεί στην εφαρμογή των διαταγμάτων για περιορισμό της πανδημίας στο νησί. «Σίγουρα όπως έχετε δει τα διατάγματα, κάποια μέτρα έχουν επεκταθεί, για παράδειγμα απαγορεύεται σε όλη την Κύπρο η διακίνηση μετά τις 9.00 το βράδυ, είναι τα μέτρα για τους χώρους εστίασης κλπ» ανέφερε ενδεικτικά ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.