ΑΚΕΛ για την αστυνομική φύλαξη του Προέδρου: ‘Να επαναξιολογηθεί ο αριθμός της φρουράς του’

ΑΚΕΛ για την αστυνομική φύλαξη του Προέδρου: ‘Να επαναξιολογηθεί ο αριθμός της φρουράς του’

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το ΑΚΕΛ, διευκρινίζει ότι ουδέποτε απαίτησε αστυνομική φρουρά για πολιτικά πρόσωπά του και κάλεσε την Υπουργό Δικαιοσύνης και την Αστυνομία να επαναξιολογήσει τη φρουρά του Προεδρικού αλλά και του ίδιου του Νίκου Αναστασιάδη.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση

Το ΑΚΕΛ και ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος ουδέποτε απαίτησαν οτιδήποτε σε σχέση με την αστυνομική φρουρά σε πολιτικά πρόσωπα. Αυτονόητο λοιπόν ότι το ΑΚΕΛ θα σεβαστεί την όποια απόφαση του κράτους για το θέμα.

Την ίδια ώρα, εκτιμούμε ότι σε αυτή την επαναξιολόγηση του απαιτούμενου αριθμού αστυνομικών-φρουρών για τα πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να συμπεριληφθεί και η φρουρά του Προεδρικού και του Προέδρου Αναστασιάδη. Αναμένουμε από την αρμόδια Υπουργό και την Αστυνομία να ενημερώσουν για τον αριθμό των αστυνομικών στο Προεδρικό και στην προεδρική φρουρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE