ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΕΜΑΤΟ το πρόγραμμα για τα τμήματα του ΑΣΟΛ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΓΕΜΑΤΟ το πρόγραμμα για τα τμήματα του ΑΣΟΛ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η Ομόνοια ενημερώνει για το πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ.

Αναλυτικά: 

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (07/12 – 14/12) τα τέσσερα από τα οκτώ αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει και αυτήν την εβδομάδα τριπλή υποχρέωση. Απόψε στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ολοκληρώσει την παρουσία της στους ομίλους του Europa League με τον εκτός έδρας αγώνα (19:55) απέναντι στην Αϊντχόβεν. Την ερχόμενη Δευτέρα (14/12) στις 19:00 θα υποδεχθεί την Πάφος FC για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει απόψε το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Παφιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει αυτή την εβδομάδα δύο παιχνίδια. Την Τετάρτη στις 19:00 υποδέχεται την ΑΕΚ στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου, ενώ το Σάββατο στις 17:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κεραυνό.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου έχει εκτός έδρας υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Αγίου Τύχωνα και θα αρχίσει στις 11:00».

The post ΓΕΜΑΤΟ το πρόγραμμα για τα τμήματα του ΑΣΟΛ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top