ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοφόρου: «Ένας βαθμός είναι, δεν υπάρχει…» – Τι είπε για κίνηση προέδρου, για τα περί ανανέωσης Κετσπάγια και αγωνιστικά

Χριστοφόρου: «Ένας βαθμός είναι, δεν υπάρχει…» – Τι είπε για κίνηση προέδρου, για τα περί ανανέωσης Κετσπάγια και αγωνιστικά

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το παιχνίδι και την ήττα από την Δόξα: «Στο α΄ ημίχρονο η απόδοση της ομάδας μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε, ήρθε και το πέναλτι και βρεθήκαμε να χάνουμε. Στην επανάληψη μπήκαμε δυνατά, ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Από μια φάση που δεν φαινόταν ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε γκολ το δεχθήκαμε. Δεν μας αρέσουν οι ήττες αλλά το αφήνουμε πίσω και ήδη από σήμερα το πρωί έχουμε στρωθεί στην προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή και το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι πως θα το κερδίσουμε».

Η Ανόρθωση και σε προηγούμενα ματς δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κάποια τα κέρδισε, κάποια όχι:
 «Ολοκληρώθηκε ο α΄ γύρος. Δεν κάνεις ταμείο τώρα αλλά το καταγράφεις ότι έπαιξες με όλους και είμαστε έναν βαθμό από την κορυφή. Ο ένας βαθμός δεν είναι απόσταση για να πανικοβληθούμε και να διαβάζουμε παντού για έντονη ανησυχία. Δεν θέλαμε το αποτέλεσμα στο Μακάρειο αλλά συνεχίζουμε. Θα παίξουμε ξανά με όλους και με άλλους πέντε θα παίξουμε επιπλέον δύο φορές. Τίποτα δεν κρίθηκε, ούτε θα κρινόταν αν ήμασταν εμείς έναν βαθμό μπροστά. Υπήρξαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα και δεν το κρύψαμε. Από κει και πέρα τα δεδομένα μας θέλουν έναν βαθμό από την κορυφή».

Για την παρουσία του προέδρου στην προπόνηση. Στέλνει κάποια μηνύματα αυτό;
 «Ο πρόεδρος ήταν παρόν και πριν από το παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη. Το συνηθίζει ο πρόεδρος να το κάνει όποτε θεωρεί σωστό να το κάνει. Το μήνυμα που στέλνει στο προπονητικό κέντρο είναι ότι είναι δίπλα στην ομάδα. Ήταν από την αρχή τη σεζόν από την αρχή και θα συνεχίσει να είναι».

Για τη στήριξη προς τον προπονητή και στους παίκτες:
 «Δεν θα πω ότι υπάρχει στήριξη σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότατα να μην υπήρχε. Δεν συζητάμε γιατί δεν υπάρχει θέμα, είναι αυτονόητο».

Είναι θέμα χρόνου να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Τιμούρ Κετσπάγια;
 «Το χειρίζεται ο πρόεδρος μαζί με τον μεγαλομέτοχο αυτό το θέμα. Κάτι συγκεκριμένο δεν μπορώ να πω αλλά είναι ζήτημα που το χειρίζονται αυτοί που πρέπει. Θα βγει η ανακοίνωση όταν πρέπει να βγει».

Ίσως να περίμενε κάτι περισσότερο από κάποιους ο προπονητής:
 «Είμαστε ομάδα και σαν ομάδα χάνουμε και σαν ομάδα κερδίζουμε. Δεν έχει να κάνει με έναν ή δύο ποδοσφαιριστές αλλά έχει να κάνει με όλη την ομάδα στο γήπεδο».

Για τα αγωνιστικά:
 «Ο Ελουντού δεν θα είναι διαθέσιμος αλλά και ο Νταουσβίλι που θα εκτίσει την ποινή του. Αργότερα εντός της ημέρας θα πε΄ρσουν από εξετάσει οι Οκριασβίλι και Κβιλιτάια».

The post Χριστοφόρου: «Ένας βαθμός είναι, δεν υπάρχει…» – Τι είπε για κίνηση προέδρου, για τα περί ανανέωσης Κετσπάγια και αγωνιστικά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top