Ήταν φανερό για ΑΠΟΕΛ και το… αντίθετο για Ομόνοια!

Ήταν φανερό για ΑΠΟΕΛ και το… αντίθετο για Ομόνοια!

Με το σκορ υπέρ της στο 0-1 η Ομόνοια πήγε στα αποδυτήρια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ημίχρονο.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και βγήκαν πιο ορθόδοξα απειλώντας σε 2-3 περιπτώσεις από οργανωμένες επιθέσεις.

Αντίθετα ο ΑΠΟΕΛ απείλησε 3 φορές από στημένες φάσεις, δύο με απευθείας εκτελέσεις και μια με κεφαλιά του Μερκή από κόρνερ.

Γενικότερα οι πράσινοι έδειχναν να πατούν καλύτερα επιθετικά ενώ ο ΑΠΟΕΛ είχε… θεματάκια στην ανάπτυξη ενώ φάνηκε να τον αποδιοργάνωσε και η γρήγορη αναγκαστική αλλαγή του Ντονγκαλά.

The post Ήταν φανερό για ΑΠΟΕΛ και το… αντίθετο για Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

Το Κυπριακό συζήτησε μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ χθες στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γάζα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE