ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ούτε τον ιερέα δεν σεβάστηκαν οι απατεώνες! Πως ξεγέλασαν την 83χρονη παπαδιά και άρπαξαν 20.000 ευρώ

Ούτε τον ιερέα δεν σεβάστηκαν οι απατεώνες! Πως ξεγέλασαν την 83χρονη παπαδιά και άρπαξαν 20.000 ευρώ

Το ποσό των 20 περίπου χιλιάδων ευρώ, που είχε συγκεντρωθεί από εισφορές πιστών, έκλεψαν άγνωστοι χθες το απόγευμα από το σπίτι του ιερέα των Τρούλλων στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις δέκα χθες το βράδυ έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου από τον ιερέα της Κοινότητας Τρούλλων της επαρχίας Λάρνακας, ότι από το σπίτι του είχε κλαπεί το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ τα οποία είχαν συγκεντρωθεί από εισφορές των πιστών για την αγορά εικόνων που θα τοποθετηθούν σε ανεγειρόμενη εκκλησία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιερέα γύρω στις πέντε το απόγευμα ενώ στην οικία του βρισκόταν η σύζυγος του ηλικίας 83 ετών, την επισκέφθηκε μία γυναίκα ηλικίας 35 – 40 ετών περίπου και ένας νεαρός ηλικίας 18 – 20 ετών, τον οποίο η γυναίκα είχε συστήσει ως γιο της. Η γυναίκα ζήτησε από την σύζυγο του ιερέα να τους δώσει ελεημοσύνη.

Ενώ οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού και συνομιλούσαν, ο νεαρός σε κάποια στιγμή ζήτησε να πάει τουαλέτα και λίγο αργότερα επέστρεψε και ανέφερε ότι ένοιωθε έντονους πόνους στην κοιλιά και ήθελε να επισκεφθεί γιατρό. Η γυναίκα και ο νεαρός αναχώρησαν αμέσως από το σπίτι του ιερέα με το αυτοκίνητο τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Γύρω στις δέκα το βράδυ όταν ο ιερέας επέστρεψε στο σπίτι διαπίστωσε ότι από συρτάρι που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του απουσίαζαν δύο τσαντάκια τα οποία περιείχαν διάφορα χαρτονομίσματα σε ευρώ, αγγλικές και αυστραλέζικες λίρες, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιερέα, τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί από έρανο για την αγορά εικόνας για την εκκλησία Ρόδο των Αμαράντων που ανεγείρεται στους Τρούλλους. Ο ιερέας ανέφερε ακόμα στην Αστυνομία ότι από την ώρα που τα δύο άτομα έφυγαν από το σπίτι του κανένα άλλο πρόσωπο δεν εισήλθε σε αυτό.

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προς εντοπισμό των δύο προσώπων που επισκέφθηκαν το σπίτι του ιερέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top