ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σάλαϊ σε ομάδα του εξωτερικού»

«Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σάλαϊ σε ομάδα του εξωτερικού»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε ανάμεσα σε άλλα, ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό ο Σάλαϊ.

Μίλησε επίσης και για τον Σακέτι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Δόξας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε, αλλά έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε, για να συνεχίσουμε να είμαστε στα ψηλά. Η εμφάνιση ήταν καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στην επανάληψη, όπου δεν απειληθήκαμε ποτέ από την ομάδα της Δόξας και η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Πάντα τα παιχνίδια μας με τη Δόξα είναι αμφίρροπα, το είδαμε και στην πρεμιέρα. Από εκεί και πέρα, είναι αξιόλογη ομάδα, αλλά την περιορίσαμε και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή τακτική του προπονητή μας. Στον πρωταθλητισμό, πρέπει να βλέπεις το παιχνίδι που ακολουθεί και όχι αυτό που έχει περάσει. Τώρα είναι μπροστά μας ο Ερμής που δείχνει αναγεννημένος με τον Μαρίνο Σατσιά στον πάγκο. Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να πάρουμε το ζητούμενο».

Για τον τραυματισμό του Σακέτι: «Είναι μυϊκό το πρόβλημα του, αυτό φαίνεται. Θα περάσει από MRI και μέχρι τις 16:00-17:00 θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα. Ευχόμαστε να τον έχουμε μαζί μας το συντομότερο. Τα δίνει όλα, με τρομερή αφοσίωση, πάθος και του ευχόμαστε να είναι δυνατός. Αν είναι όντως μυϊκό, τότε θα επιστρέψει με το νέο χρόνο».

Για την εξαιρετική κατάσταση του Πίττα: «Ο Πίττας δουλεύει ακατάπαυστα εδώ και χρόνια. Ξεχωρίζει το ποδοσφαιρικό του θράσος και έχει τρομερή προσωπικότητα. Για χρόνια συναγωνιζόταν με πολλούς πρωτοκλασάτους και ήταν νεαρός. Εναπόκειται στον ίδιο να πετύχει. Τίποτα δεν του χαρίστηκε, φτύνει αίμα καθημερινά στις προπονήσεις για να είναι εκεί που είναι. Μας χαροποιεί και το ανέβασμα του Γιαννιώτα και του Χάμπου κι εκεί είναι το σημείο αναφοράς, ο Χάμπος. Ήταν πραγματικός ηγέτης με τη Δόξα, έκανε τα πάντα και ευχόμαστε να είναι απλά μόνο η αρχή

Για τον Σάλαϊ και το ενδεχόμενο μεταγραφής του: «Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα που είναι προς συζήτηση σε δημόσια βάση. Ο παίκτης θέλει να μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο τι σου ξημερώνει. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο είναι στην τελική ευθεία. Έρχονται συνεχώς προτάσεις και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του σε ομάδα του εξωτερικού. Εφόσον έρθει η πρόταση που θα ικανοποίει τον Απόλλωνα, τότε θα παραχωρηθεί».

The post «Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σάλαϊ σε ομάδα του εξωτερικού» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top