Στο Κολλέγιο των Επιτρόπων συμμετέχει προσκεκλημένος για πρώτη φορά ο ΓΓ του ΝΑΤΟ

Στο Κολλέγιο των Επιτρόπων συμμετέχει προσκεκλημένος για πρώτη φορά ο ΓΓ του ΝΑΤΟ

Στο Κολλέγιο των Επιτρόπων θα συμμετέχει σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτεμπερκ.

Ο Γενικός Γραμματέας της συμμαχίας είναι προσκεκλημένος της Προέδρου Φον Ντερ Λάιεν, η οποία τον καλωσόρισε στην έδρα της Κομισιόν, κάνοντας λόγο για συμβολική κίνηση που δείχνει τη σημασία της συνεργασίας των δύο θεσμών και σηματοδοτεί την εμβάθυνση των διατλαντικών δεσμών.

Τόσο η Πρόεδρος της Κομισιόν σημείωσαν την κυβερνοασφάλεια, τις γεωστρατηγικές απειλές από την κλιματική αλλαγή (ερήμωση, πρόσβαση στο νερό)  και το χτίσιμο ανθεκτικότητας υποδομών και κοινωνιών ως σημεία για την εμβάθυνση της συνεργασίας ΕΕ- ΝΑΤΟ. Σημειώνεται ότι το Κολλέγιο σήμερα θα εγκρίνει πρόταση για τη ρύθμιση που απαιτείται για τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής οι πρόεδροι των εργοδοτικών οργανώσεων, Γιώργος Παντελίδης και Σταύρος Σταύρου, για κρίσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με στόχο να «κλειδώσει» το ζήτημα της αυτόματης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE