ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλειδώνει τον Φαν Ντάικ για πέντε χρόνια

Κλειδώνει τον Φαν Ντάικ για πέντε χρόνια

Λίβερπουλ και Βίρχιλ Φαν Ντάικ συζητάνε για επέκταση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το 2023. Οι Reds θέλουν να τον κρατήσουν τουλάχιστον έως το 2025 και να αυξήσουν τις 9,5 εκατ. λίρες που του δίνουν ετησίως.

Βιώνουν την απόλυτη σχέση. Λίβερπουλ, Γιούγκεν Κλοπ και Βίρχιλ Φαν Ντάικ είναι όλοι τους απίστευτα ικανοποιημένοι με όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, ώστε αυτός να μείνει στο “Ανφιλντ” για την επόμενη πενταετία.

Ο 29χρονος σέντερ μπακ βρέθηκε εκεί τον Γενάρη του 2018 και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αναμόρφωση και στις επιτυχίες του club. Το υπάρχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023 και οι Reds θέλουν να το πάνε δύο χρόνια παραπέρα. Ο Ολλανδός διεθνής αμυντικός δεν σκέφτεται με τίποτα να φύγει και λογικά θα λάβει κατιτίς περισσότερα από τις 9,5 εκατ. λίρες που λαμβάνει τώρα ετησίως.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Κλειδώνει τον Φαν Ντάικ για πέντε χρόνια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top