ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΤΟΙΜΗ για το διπλό και περαιτέρω άνοιγμα της «ψαλίδας» η Δόξα – Η πιθανή ενδεκάδα του Σακκά

ΕΤΟΙΜΗ για το διπλό και περαιτέρω άνοιγμα της «ψαλίδας» η Δόξα – Η πιθανή ενδεκάδα του Σακκά

Πανέτοιμη για σημερινό (18:00) το πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Εθνικό είναι η Δόξα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι “πράσινοι” (οι οποίοι φέτος πραγματοποιούν πορεία εκ διαμέτρου αντίθετη με πέρσι όπου αν δεν διέκοπτε το πρωτάθλημα ο κορωνοϊός θα υποβιβάζονταν) θέλουν να δημιουργήσουν διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού, για να είναι… ξέγνοιαστοι όταν ξεκινήσουν τα πλέι-άουτ.

Στην ομάδα της Κατωκοπιάς έχουν κλείσει τα αυτιά τους όσον αφορά τα σενάρια περί μείωσης από τέσσερις σε δύο των ομάδων που θα υποβιβαστούν, αλλά και για τις ακραίες φήμες που κάνουν λόγο ακόμα και για… κατάργηση (!) της διαβάθμισης στο φετινό πρωτάθλημα και στόχος τους είναι να δημιουργήσουν διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Ήδη είναι στο +5 από την 11η θέση που βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα και αν πάρουν σήμερα το τρίποντο, η διαφορά θα πάει στους οκτώ πόντους, ενώ οι “πράσινοι” θα πάνε και στο +12 από τον Εθνικό, ότι αυτό συνεπάγεται ενόψει της συνέχειας!

Ο Κώστας Σακκάς ο οποίος δεν υπολογίζει τους Ασαμόα και Παρασκευά, προετοίμασε την ομάδα του για ένα δυνατό και αμφίρροπό παιχνίδι, δίνοντας έμφαση στην τακτική και πριν καταστρώσει τα πλάνα του, “σκάναρε” τον αντίπαλο στο ντεμπούτο του Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην ΕΝΠ.

Πιθανή ενδεκάδα:

Σισκόφσκι, Μιντίκκης, Μουκτάρης, Πάντιτς, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Οικονομίδης, Σαντίκ, Φιρμίνο, Μέσκα.

The post ΕΤΟΙΜΗ για το διπλό και περαιτέρω άνοιγμα της «ψαλίδας» η Δόξα – Η πιθανή ενδεκάδα του Σακκά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top