ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έχεις απορία για τα διατάγματα; - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους ελέγχους των Αρχών στα «διαφορετικά» Χριστούγεννα

Έχεις απορία για τα διατάγματα; - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους ελέγχους των Αρχών στα «διαφορετικά» Χριστούγεννα

Διανύουμε ίσως τα πιο διαφορετικά Χριστούγεννα στην ιστορία της ανθρωπότητας, καθώς η πανδημία μας χάλασε τα σχέδια στο να γιορτάσουμε όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Το ThemaOnline για καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών του, μετέφερε απορίες σε ό,τι αφορά τα διατάγματα.

Συγκεκριμένα για απόψε (24/12), η ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας ξεκινά στις 23:00 ενώ τις υπόλοιπες μέρες συνεχίζει κανονικά να απαγορεύεται στις 21:00 με την Αστυνομία να κάνει εντατικούς ελέγχους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφαλίσαμε εξασφαλίσαμε:

-Δεν είναι δυνατό να βρίσκεται σε κάθε οικία για να ελέγχει τα άτομα, εκτός και αν προκύψει καταγγελία.

-Οι εργαζόμενοι που κατέχουν χαρτί κυκλοφορίας και εντοπίζονται θα πρέπει να βρίσκονται σε περιοχή που να συνεπάγεται με τον χώρο διαμονής τους ή με τον χώρο εργασίας τους.

-Αν ο ιδιοκτήτης δεν επιτρέψει στους Αστυνομικούς να εισέλθουν στην οικία του και οι Αρχές αντιληφθούν πως γίνεται μαζική συνάθροιση πέρα των 10 ατόμων, έχει το δικαίωμα να εκδώσει ένταλμα σύλληψης, εναντίον του.

Καταγγελίες:

Οι Αρχές συνεχίζουν να μοιράζουν τσουχτερά εξώδικα, τόσο σε υποστατικά, όσο και σε πολίτες που παραβιάζουν τα διατάγματα και συγκεκριμένα για χθες Τετάρτη (23/12), καταγγέλθηκαν πολίτες οι οποίοι κυκλοφορούσαν μετά τις 9 το βράδυ, δεν φορούσαν μάσκα σε δημόσιους χώρους και οχήματα αλλά και ένα υποστατικό.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline από τους 87 πολίτες που καταγγέλθηκαν Παγκύπρια οι 17 πιάστηκαν να κυκλοφορούν μετά τις 21:00 το βράδυ, χωρίς δικαιολογητικό.    

Οι 37 δεν φορούσαν μάσκα σε εξωτερικούς χώρους, ενώ οι 25 καταγγέλθηκαν για μη χρήση μάσκας σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Την ίδια ώρα καταγγέλθηκε κατάστημα ειδών ένδυσης στην Πάφο, που δεν είχε σήμανση για τα μέτρα, θερμόμετρο, δεν κατέγραφε τον αριθμό των ατόμων αλλά δεν είχε ούτε αντισηπτικό έξω από τα δοκιμαστήρια.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top