Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Altamira Real Estate: Όλα τα αγροτεμάχια διαθέσιμα τώρα σε τιμές ευκαιρίας

Altamira Real Estate: Όλα τα αγροτεμάχια διαθέσιμα τώρα σε τιμές ευκαιρίας

Ευκαιρίες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε όλες τις πόλεις της Κύπρου για περισσότερα από 500 αγροτεμάχια

Με μοναδικές προσφορές υποδέχεται τη νέα χρονιά η Altamira Real Estate, διαθέτοντας προς πώληση όλα τα αγροτεμάχια που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιό της σε τιμές ευκαιρίας!


Κλείνοντας μια σειρά από επιτυχημένες εκστρατείες, η Εταιρεία επιλέγει να αποχαιρετήσει το 2020 με την μεγαλύτερη εκστρατεία που εγκαινίασε ποτέ, σε ότι αφορά τον αριθμό ακινήτων υπό προσφορά, παρέχοντας πληθώρα επιλογών σε όσους αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία για να επενδύσουν σε ακίνητα στις χαμηλότερες, μάλιστα, τιμές της αγοράς.


Συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει, μέσα από την ιστοσελίδα    www.altamirarealestate.com.cy, ανάμεσα σε περισσότερα από 500 αγροτεμάχια σε κάθε γωνιά της Κύπρου και σε τιμές που αρχίζουν από μόλις €400.


Η εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε στις 23 Δεκεμβρίου, αφορά ολόκληρα τεμάχια γης με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας, που προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να αναμένεται ότι θα είναι μεγάλο.


Η ζήτηση για τα εν λόγω τεμάχια είναι ιδιαίτερα αυξημένη, κυρίως λόγω των πολύ πιο χαμηλών τιμών συγκριτικά με άλλες κατηγορίες ακινήτων, αλλά και λόγω της μη επιβολής ΦΠΑ κατά την αγορά τους. Παράλληλα, τα αγροτεμάχια παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση από ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την αγροτική γη για ανέγερση γεωργικών αποθηκών, εγκατάσταση συστημάτων εναλλακτικών πηγών ενέργειας, για καλλιέργεια, καθώς και για ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας στη βάση της εκάστοτε πολιτικής του κράτους.
Οι περισσότερες ευκαιρίες εντοπίζονται στην επαρχία Λευκωσίας με 157 αγροτεμάχια να είναι άμεσα διαθέσιμα προς πώληση, ενώ ακολουθούν οι επαρχίες Πάφου, Λάρνακας και ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου με 129 και 126 αντίστοιχα και η επαρχία Λεμεσού με 96 τεμάχια.


Επισημαίνεται πως οι τιμές των αγροτεμαχίων της εκστρατείας είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορές για το ακίνητο της επιλογής τους ίσες ή μεγαλύτερες της αναγραφόμενης τιμής. Χαμηλότερες προσφορές θα απορρίπτονται αυτόματα ενώ το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λετυμπιώτης για Δόξα: «Ήταν λάθος - Δεν υπήρχε σκοπιμότητα ή δόλος»

Καταγγελίες μετά τον θάνατο του Πέτρου – «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο διαχείρισης επειγόντων περιστατικών στον αυτοκινητόδρομο»

Προς ποινικοποίηση το bullying σε σχολεία, εργασία και στράτευμα – Οι ποινές

Ενισχύεται με live chat το 1450 - Σχεδόν 200.000 κλήσεις μέχρι στιγμής - Το «μυστικό» που οδήγησε στην επιτυχία του

Νέες αυξήσεις στα καύσιμα πριν μπει ο Οκτώβρης – Ανεβαίνουν τα ποσοστά μετά την «επιστροφή» του φόρου κατανάλωσης – Πίνακας

«Επώδυνη διαδικασία το άνοιγμα του λογαριασμού του ρεύματος» – «Φωνάζει» για αισχροκέρδεια στις τιμές ο Λεβέντης

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πάφο - Σε κρίσιμη κατάσταση 57χρονος - Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγίαΔιορθωτικές κινήσεις από τον Πρόεδρο, έρχονται αλλαγές

Διορθωτικές κινήσεις από τον Πρόεδρο, έρχονται αλλαγές

Μια σειρά από αλλαγές προγραμματίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να καλύψει αδυναμίες που έχουν εντοπιστεί και έχουν προκαλέσει προβλήματα δυσλειτουργίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top