«Άσχημη» Πρωτοχρονιά για δυο οικογένειες – Ξέσπασε φωτιά στις οικίες τους

«Άσχημη» Πρωτοχρονιά για δυο οικογένειες – Ξέσπασε φωτιά στις οικίες τους

Πυρκαγιά σε οικία στον δεύτερο όροφο τριώροφης κατοικίας  στην Αραδίππου ξέσπασε στις 22:28, το βράδυ της Πέμπτης 31/12.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λόγω κακής κατασκευής του φουγάρου του τζακιού το οποίο περνούσε μέσα  από μικρή αποθήκη στο δεύτερο όροφο όπου κάηκε. Επίσης από την πυρκαγιά κάηκε μέρος της ξύλινης οροφής διαστάσεων 2μχ3μ κατασκευασμένη από ξυλά καθώς και οικιακός εξοπλισμός. Επίσης από την πυρκαγιά επηρεάστηκε μικρή ταράτσα (φωταγωγός) εφαπτόμενου σπιτιού κατασκευασμένη από ξύλο και πλαστικούς τσίγκους.

Επίσης στις 23:16 (31/12), πυρκαγιά σε οικία στον δεύτερο όροφο στην οδό Κω αρ.3 στον Στρόβολο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λόγω υπερθέρμανσης και ελαττωματικής καπνοδόχου του τζακιού. Από την πυρκαγιά έπαθαν ζημιές μέρος της στέγης, ένα υπνοδωμάτιο .Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκαν 2 άλλα δωμάτια ,ο διάδρομος και το κλιμακοστάσιο.

Ώρα: 00.06 - Πυρκαγιά σε πέντε μοτοσυκλέτες (αγνώστων στοιχείων) στην οδό Δημοκρατίας στην Σωτήρα. Από την πυρκαγιά έπαθαν εκτεταμένες ζημιές οι μοτοσυκλέτες. Στο μέρος του επεισοδίου υπήρχαν κουκουλοφόροι οι οποίοι έριχναν πέτρες και προκάλεσαν ζημιές στον ανεμοθώρακα, φάρους του 

Πυρ. Οχήματος και άλλες σοβαρές ζημιές. Επίσης δέχτηκαν επίθεση οι Αστυνομικοί και οι Πυροσβέστες.

Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE