ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ: Με την πλάτη στον τοίχο…

ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ: Με την πλάτη στον τοίχο…

Η νέα χρονιά «ανοίγει» με την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την ΕΝΠ στο ΓΣΠ, σε ένα ματς, που οι δύο ομάδες είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Οι γαλαζοκίτρινοι πέρασαν πάρα πολύ δύσκολα με τον κορωνοϊό, ήρθε και η ήττα ενάντια στην Καρμιώτισσα στην εξ αναβολής 14η στροφή να ρίξει κι’ άλλο αλάτι στις… πληγές του και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στην ομάδα της πρωτεύουσας όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος.

Η αλήθεια να λέγεται, ο ΑΠΟΕΛ δεν πέτυχε τους στόχους του το 2020 και δεν θέλει να θυμάται αυτή τη χρονιά. Ούτε σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπήκε, ενώ εκκίνησε εντελώς… στραβά τη φετινή περίοδο μένοντας πολύ πίσω από την κορυφή και πιο κοντά στις θέσεις που… κινδυνεύουν. Ο απολογισμός 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες, οι 16 βαθμού και η 9η θέση είναι ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της ομάδας του Μικ Μακάρθι.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν να κερδίσουν από τη 12η (δεν έπαιξε στην 15η και 16η) αγωνιστική και το ματς ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα και καταλαβαίνει κανείς πως στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, έχουν αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη. Επίσης, στον ΑΠΟΕΛ θέλουν με τη νέα χρονιά, να αλλάξουν προς το καλύτερο και να μπουν δυναμικά με τρίποντο, αφήνοντας πίσω του, το προηγούμενο έτος, αλλά μαθαίνοντας από αυτό.

Πάντως, η ομάδα του Μικ Μακάρθι αν δεν ξεκινήσει… με το δεξί το 2021, τότε κινδυνεύει να χάσει και το… τρένο της Ευρώπης.

Από την άλλη, η ΕΝΠ, βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας και πάει στο ΓΣΠ ξέροντας πως έχει ένα δύσκολο έργο απέναντι της, αλλά χωρίς να… παραδώσει τα όπλα.

Γνωρίζει τις δυσκολίες που πέρασε η ομάδα του Μικ Μακάρθι και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να της δώσει βαθμολογική ανάσα και να «ξεκολλήσει» από τον πάτο, αν ο Εθνικός βέβαια, χάσει βαθμούς.

Οι βυσσινί, γνωρίζουν πως πρέπει να τα δώσουν όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια για να πετύχουν τον στόχο τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Όπως σε κάθε ματς, θα πάνε να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και αν φυσικά θα ψάξουν να κάνουν τη ζημιά και την έκπληξη.

 

The post ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ: Με την πλάτη στον τοίχο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top