ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεγάλος και την Τρίτη 5/1 ο αριθμός κρουσμάτων- Νεκρη 84χρονη

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεγάλος και την Τρίτη 5/1 ο αριθμός κρουσμάτων- Νεκρη 84χρονη

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 την Τρίτη 5/1.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 5 Ιανουαρίου 2021:

–       Ένα άτομο έχει αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 134.

–       179 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 50 σε σοβαρή κατάσταση.

–       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 14,309 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

–       569 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 25,208.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεγάλος και την Τρίτη 5/1 ο αριθμός κρουσμάτων- Νεκρη 84χρονη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.