ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρνητικά ρεκόρ για θανάτους και κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αρνητικά ρεκόρ για θανάτους και κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το χειρότερο απολογισμό θανάτων και κρουσμάτων κορωνοϊού που επιβεβαιώνονται σε μία ημέρα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, στο 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης επιβεβαιώθηκαν ακόμα 1.325 θάνατοι φορέων που κατέληξαν εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση.

Ο αριθμός αυτός ξεπερνά τα 1.224 θύματα που είχαν ανακοινωθεί στις 21 Απριλίου και ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των θυμάτων από την πανδημία σε 79.833.

Στο 24ωρο έως τις 9 το πρωί της Παρασκευής καταγράφηκαν επίσης 68.053 κρούσματα. Συνολικά από την αρχή της πανδημίας έχουν βεβαιωθεί 2.957.472 κρούσματα.

Στις 4 Ιανουαρίου ο αριθμός των νοσηλευόμενων ασθενών Covid ανερχόταν σε 31.624, εκ των οποίων οι 2.929 σε αναπνευστήρα.

Σε μία ημέρα είχαν εισαχθεί 3.867 ασθενείς. Συνολικά 301.061 φορείς του ιού έχουν νοσηλευθεί από την αρχή της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE