ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Συγκλονίζει ο Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος για τη μάχη με τον κορωνοϊό – «Είπα στους γιατρούς αφήστε με να πεθάνω»

Συγκλονίζει ο Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος για τη μάχη με τον κορωνοϊό – «Είπα στους γιατρούς αφήστε με να πεθάνω»

Τη δυσάρεστη εμπειρία του με τον κορωνοϊό τον τελευταίο μήνα, περιγράφει ο Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος, μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» στον ANT1.

Ο Αρχιμανδρίτης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς για την πολύτιμη βοήθειά τους, ενώ συγκινεί με την χαρακτηριστική φράση «αφήστε με να πεθάνω δεν αντέχω άλλο», την οποία είπε στους γιατρούς κατά τη διάρκεια του Γολγοθά που πέρασε.

«Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, ήμουν συνέχεια με το οξυγόνο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αναφοράς. Ήμουνα στο 94% του οξυγόνου και κάποια στιγμή είπα στους γιατρούς "αφήστε με να πεθάνω δεν αντέχω άλλο". Έτσι το απόγευμα της ίδιας μέρας μετά από προτροπή της Αμαλίας Χατζηγιάννη μου αφαίρεσαν το οξυγόνο. 17 μέρες ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο μόνος μου. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Η ψυχολογική στήριξη τόσο της Κας. Χατζηγιάννη, όσο και του προσωπικού ήταν άριστη. Καθημερινά με εμψύχωναν και μου έλεγαν ότι θα πάω καλύτερα. Από τις 3 του μήνα που ήρθα στο σπίτι συνέχισα την περίθαλψη, είχα κάνει αιματολογικές αναλύσεις και rapid test. Δόξα τον Θεό ήταν αρνητικό και το μοριακό τεστ. Μου έκανε κάποια ζημιά στους πνεύμονες ο κορωνοϊός. Δεν είχα ποτέ προβλήματα υγείας ποτέ μου. Κάναμε κάθε εβδομάδα μοριακό τεστ και όταν διαγνώσθηκα θετικός πέρασα ένα μήνα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία», ανέφερε ο Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top