Όσα απαντά ο Γενικός Εισαγγελέας για την αποζημίωση του Προέδρου και των Μελών της Ερευνητικής Επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις

Όσα απαντά ο Γενικός Εισαγγελέας για την αποζημίωση του Προέδρου και των Μελών της Ερευνητικής Επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις

Γραπτή δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας αναφορικά με την αποζημίωση του Προέδρου και των Μελών της Ερευνητικής Επιτροπής για τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών

Επιθυμώ να αναφερθώ σε σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με την αποζημίωση του Προέδρου και των Μελών της Ερευνητικής Επιτροπής των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών που διόρισα ως Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας στα πλαίσια της άσκησης των εξουσιών που του παρέχει η σχετική νομοθεσία, καθώς και κατά τη διακριτική του ευχέρεια, αποφάσισε τον καθορισμό της αποζημίωσης του Προέδρου και των Μελών της Ερευνητικής Επιτροπής που διόρισε λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα και τη μεγάλη διάρκεια του έργου που η εν λόγω Επιτροπή κλήθηκε να αναλάβει. Απευθύνθηκε στη συνέχεια στο Υπουργείο Οικονομικών ζητώντας όπως προωθηθεί πρόταση προς το Υπουργικό Συμβούλιο για την έγκριση και την εξασφάλιση των αναγκαίων πιστώσεων. Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση είναι αποτέλεσμα της πιο πάνω εισήγησης του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE