Βουλευτικές Εκλογές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ στη μάχη της πρωτιάς- ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση- Άλμα και Άμεση Δημοκρατία διαμορφώνουν νέα δεδομένα
Οι βουλευτικές εκλογές του 2026 προμηνύονται ως ένα κομβικό σημείο για την κυπριακή πολιτική σκηνή.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, όπου οριστικοποιήθηκε η ακύρωση του εντάλματος έρευνας σε οικία γυναίκας στη Λάρνακα.
Σύμφωνα με την απόφαση ο Γενικός Εισαγγελέας δεν έφερε ένσταση στην ακύρωση εντάλματος έρευνας, ενώ όπως αναφέρθηκε εκ μέρους του: «Δεν θα προχωρήσουμε με την καταχώρηση ένστασης και θα αποδεχθούμε την ακύρωση του εντάλματος έρευνας που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, έχοντας αξιολογήσει όλα τα περιστατικά της υπόθεσης και λαμβάνοντας μεταξύ άλλων, υπόψη ότι η διερεύνηση, στα πλαίσια της οποίας εκδόθηκε το προσβαλλόμενο ένταλμα έρευνας, δεν θα προωθηθεί περαιτέρω, δεδομένης και της απόσυρσης του παραπόνου της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κας Έμιλυς Γιολίτη/παραπονούμενης».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




