«Ρεσιτάλ» από Λίβερπουλ στο τέλος: Ανακοίνωσε και Καμπάκ

«Ρεσιτάλ» από Λίβερπουλ στο τέλος: Ανακοίνωσε και Καμπάκ

Λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, η Λίβερπουλ απέκτησε δανεικό από την Σάλκε τον πολυσύνθετο αμυντικό Οζάν Καμπάκ.

 

Ρεσιτάλ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου από την Λίβερπουλ που μετά την απόκτηση του Μπεν Ντέιβις, προσέθεσε στο δυναμικό της και τον Οζάν Καμπάκ.

Οι κόκκινοι απέκτησαν δανεικό από την Σάλκε ως το τέλος της σεζόν τον 21χρονο Τούρκο αμυντικό, ο οποίος θα πάρει την φανέλα με το νούμερο 19 και θα δώσει επιπλέον βάθος και ποιότητα στην αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ, που έχει δεχθεί κρούση και συζητά με την Σαουθάμπτον το ενδεχόμενο δανεισμού του Ιάπωνα, Μιναμίνο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Ρεσιτάλ» από Λίβερπουλ στο τέλος: Ανακοίνωσε και Καμπάκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.