ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Στο Τσίρειο έχουμε πάρει μεγάλα αποτελέσματα – Αυτό δεν χαρίζεται σε κανέναν»

Θ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Στο Τσίρειο έχουμε πάρει μεγάλα αποτελέσματα – Αυτό δεν χαρίζεται σε κανέναν»

Οι δηλώσεις του διευθυντή της ΑΕΛ, Θεόδωρου Αντωνίου στη Cytavision πριν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα το τελευταίο για εμάς. Σήμερα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ντέρμπι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει το σεβασμό μας. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ξεγελάσει η όποια βαθμολογική θέση έχει το ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή. Με την αλλαγή του προπονητή έχει ανέβει, έχει κάνει καλύτερες εμφανίσεις. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι».

Για το σερί στα εντός έδρας: «Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Στο Τσίρειο έχουμε πάρει μεγάλα αποτελέσματα. Αυτό δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ο Ντανίλο είχε ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Δυστυχώς άλλαξαν κάποια πράγματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι και ο Ντούσαν και οι παίκτες θα βρουν τις λύσεις».

The post Θ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Στο Τσίρειο έχουμε πάρει μεγάλα αποτελέσματα – Αυτό δεν χαρίζεται σε κανέναν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top