Αναβλήθηκαν ματς του Παναθηναϊκού

Αναβλήθηκαν ματς του Παναθηναϊκού

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε να αναβάλει τα προγραμματισμένα για την επόμενη εβδομάδα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη Μόσχα, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού (δέκα τον αριθμό) που υπάρχουν στις τάξεις των «πράσινων».

Οι «πράσινοι» επρόκειτο να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Ζενίτ σε εξ αναβολής αγώνα της 6ης και την Παρασκευή την ΤΣΣΚΑ για την 25η αγωνιστική της διοργάνωσης.

«Σύμφωνα με τα πρωτόκολλο, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί ή να διεξαχθεί σε άλλη έδρα μέχρι τρεις φορές, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Ευρωλίγκα θα συνεργαστεί με τις ομάδες για να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων. Η νέα ημερομηνία ή έδρα των αγώνων θα ανακοινωθεί μόλις υπάρξει απόφαση», αναφέρει η Ευρωλίγκα.

Υπενθυμίζεται πως το Ζενίτ-Παναθηναϊκός είχε αναβληθεί στον πρώτο γύρο λόγω κρουσμάτων στη ρωσική ομάδα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Αναβλήθηκαν ματς του Παναθηναϊκού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE