ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτοιμη δηλώνει η Αστυνομία – Θα χρησιμοποιήσουν τον αίαντα ή όχι;

Έτοιμη δηλώνει η Αστυνομία – Θα χρησιμοποιήσουν τον αίαντα ή όχι;

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη όλων των επιχειρησιακών στελεχών που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, υπό την προεδρία του Βοηθού Αρχηγού Επιχειρήσεων.

Στην εν λόγω σύσκεψη παρουσιάστηκαν όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, ώστε να ετοιμαστεί το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης. «Η Αστυνομία είναι έτοιμη και καθηκόντως θα βρίσκεται στο σημείο για να αστυνομεύσει την εκδήλωση» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου. 

Όσο αφορά τις πληροφορίες για νέα διαδήλωση σήμερα έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού ο κ. Ανδρέου ανάφερε ότι έχουν ενημερωθεί και όπως πάντα η Αστυνομία θα επιληφθεί του θέματος και θα βρίσκεται στο σημείο.

Όπως πρόσθεσε στις δηλώσεις του ο κ. Ανδρέου στα χέρια της Αστυνομίας υπάρχει αρκετό φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό από την εκδήλωση του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου, το οποίο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί προς υπεράσπιση της Αστυνομίας για τα όσα τους καταλογίζεται και θα δοθεί στους ποινικούς ανακριτές όταν θα τους ζητηθεί.

Πολλά είναι τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο που δείχνουν ότι άτομα επιτέθηκαν στα μέλη της Αστυνομίας ανάφερε ο κ. Ανδρέου και αποδεικνύουν ότι δεν μόνο αυτά που είχαμε δει τις πρώτες ημέρες.  Μάλιστα, ο κ. Ανδρέου ανάφερε ότι διαφαίνεται πως συγκεκριμένα άτομα είχαν παρεισφρήσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση και επιτίθενται στους αστυνομικούς, τα οποία έχουν την πληροφόρηση ότι θα βρίσκονται και στην επικείμενη διαδήλωση του Σαββάτου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τα διατάγματα που βρίσκονται σε ισχύ αναφέρει ο κ. Ανδρέου και πάντα ακολουθούμε τη νομοθεσία.

Για τη χρήση αίαντα ο εκπρόσωπος ανάφερε ότι χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο και σε τέτοιας φύσεως υποθέσεων και ότι η Αστυνομία θα δράσει βάση των δεδομένων που θα έχει μπροστά της. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top