Με δύο αλλαγές και Ζαμπάλα ΒΑΣΙΚΟ!

Με δύο αλλαγές και Ζαμπάλα ΒΑΣΙΚΟ!

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, προχώρησε σε δύο αλλαγές για το «αιώνιο» ντέρμπι ενάντια στην Ομόνοια, σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Οι Σιέλης και Ζαμπάλα πήραν τη θέση των Ενσούε και Γουίλερ.

Μάλιστα, ο Αργεντινός αμυντικός, βρίσκεται για πρώτη φορά στην γαλαζοκίτρινη ενδεκάδα και έτσι μετά τα 22′ λεπτά που πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τους ερυθρόλευκους, παίρνει και φανέλα βασικού.

The post Με δύο αλλαγές και Ζαμπάλα ΒΑΣΙΚΟ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE