ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη και κλοπή

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη και κλοπή

Στη σύλληψη 32χρονου με δικαστικό ένταλμα, προχώρησαν την Τετάρτη 24/2 μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης αποθήκης με οικοδομικά υλικά, από την οποία κλάπηκαν μαρμάρινα κολωνάκια και κομμάτια πέτρας. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, 39χρονη, η οποία τέθηκε υπό κράτηση.

 

Οι δύο διαρρήξεις σημειώθηκαν στις 15-16 Φεβρουαρίου και στις 19-20 Φεβρουαρίου. Από την αποθήκη κλάπηκαν 50 μαρμάρινα κολωνάκια, συνολικής αξίας 2,500 ευρώ, κατά την πρώτη διάρρηξη, ενώ γύρω στα 125 κομμάτια πέτρας για επένδυση τοίχων, συνολικής αξίας 400 ευρώ, κλάπηκαν κατά τη δεύτερη διάρρηξη.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 32χρονου και της 39χρονης, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και εναντίον 41χρονης, αφού σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι δράστες χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο του οποίου η ίδια είναι η εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια.

Την περασμένη Δευτέρα, τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν σε έρευνα στην οικία της 39χρονης, στην Πάφο, όπου εντόπισαν μαρμάρινα κολωνάκια και πλάκες πέτρας που πιστεύεται ότι κλάπηκαν από την εν λόγω αποθήκη. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν επίσης πλάκες πέτρινης ψηφίδας, μαρμάρινα σκαλιστά σχέδια και άλλα αντικείμενα, η προέλευση των οποίων διερευνάται. Μέρος της περιουσίας που ανευρέθηκε, είχε ήδη χρησιμοποιηθεί σε τοίχους και περιτοιχίσματα της οικίας.

Η 39χρονη συνελήφθη την ίδια μέρα με δικαστικό ένταλμα, ενώ χθες Τρίτη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής της, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Λίγο μετά τις 3.00 σήμερα το απόγευμα, εντοπίστηκαν από τα μέλη του ΤΑΕ και συνελήφθησαν οι 32χρονος και 41χρονη. Η 41χρονη αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη, αφού από τις έρευνες που ακολούθησαν της σύλληψής της, δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον της, ενώ ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE