«Κτύπημα» Άντρις μετά την Ανόρθωση: «Πέσε κάτω 7 φορές…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Κτύπημα» Άντρις μετά την Ανόρθωση: «Πέσε κάτω 7 φορές…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Άντρις Νεοφύτου στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου Καρμιώτισσα-Ανόρθωση, τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο μετά τη σέντρα της αναμέτρησης.

Διαβάστε: 

Καρμιώτισσα-Ανόρθωση: Με τη… σέντρα ΠΡΟΒΛΗΜΑ τραυματισμού και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ αλλαγή

Την επόμενη μέρα του αγώνα, σήμερα το απόγευμα, ο άτυχος ποδοσφαιριστής της ομάδας των Πολεμιδιών, ο οποίος ανήκει στην Ανόρθωση και είναι υπό τη μορφή δανεισμού στην Καρμιώτισσα, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής μήνυμα:

«Πέσε κάτω 7 φορές, σήκω 8»!

Δείτε την ανάρτηση του:

The post «Κτύπημα» Άντρις μετά την Ανόρθωση: «Πέσε κάτω 7 φορές…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE