ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρέμβαση Γιάννη Δημητρίου για ΑΠΟΕΛ: «Μη συνδέετε το όνομα μου με οποιονδήποτε υποψήφιο»

Παρέμβαση Γιάννη Δημητρίου για ΑΠΟΕΛ: «Μη συνδέετε το όνομα μου με οποιονδήποτε υποψήφιο»

Το πρώην διοικητικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Δημητρίου, ζητά με επιστολή του στα ΜΜΕ, να μη συνδέουν το όνομα του με οποιονδήποτε υποψήφιο συνδυασμό.

Σημειώνουμε ότι είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει μεταξύ άλλων, την επαλήθευση και επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας, με σκοπό την εκπόνηση μελέτης βιωσιμότητας με χρονικό ορίζοντα την επόμενη πενταετία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επιστολή του:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Ξεκαθαρίζω ότι έχω αναλάβει μια εργασία που αποσκοπεί μεταξύ άλλων, στην επαλήθευση και επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας με σκοπό την εκπόνηση μελέτης βιωσιμότητας με χρονικό ορίζοντα την επόμενη πενταετία.

Από αυτή θα προκύψει κατηγοριοποίηση των υποχρεώσεων της εταιρείας και εισηγήσεις σε σχέση με τρόπους χρηματοδότησης της.

Παράλληλος σκοπός είναι και η ετοιμασία εισηγήσεων και απόψεων σε σχέση με την ορθότερη λειτουργία της εταιρείας έτσι ώστε να δύναται να ενσωματωθούν στο Καταστατικό και στους Εσωτερικούς Κανονισμούς της εταιρείας.

Λειτουργώ το έργο που έχω αναλάβει ανιδιοτελώς και ανεξάρτητα. Για αυτό θα παρακαλέσω όλα τα ΜΜΕ που συνδέουν το όνομα μου με οποιονδήποτε υποψήφιο συνδυασμό, να σταματήσουν να το κάνουν γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Εμένα με ενδιαφέρει αποκλειστικά το καλό του ΑΠΟΕΛ και δεν εποφθαλμιώ σε καμία διοικητική θέση.

Με τιμή
Γιάννης Δημητρίου».

The post Παρέμβαση Γιάννη Δημητρίου για ΑΠΟΕΛ: «Μη συνδέετε το όνομα μου με οποιονδήποτε υποψήφιο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top