ΕΔΕΚ: Τα κόμματα ασχολούνται με το ταξίδι του ΠτΔ αντί με σημαντικά ζητήματα

ΕΔΕΚ: Τα κόμματα ασχολούνται με το ταξίδι του ΠτΔ αντί με  σημαντικά ζητήματα

Για «προεκλογικούς λόγους» αποπροσανατολίζονται από τα σημαντικά ζητήματα κι ασχολούνται με το ταξίδι του Προέδρου Αναστασιάδη τα κόμματα λέγει η ΕΔΕΚ μέσα από ανακοίνωση της.

 

«Αντί η αντιπαράθεση των κομμάτων να περιστρέφεται γύρω από τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Κύπριο πολίτη όπως η πορεία του κυπριακού μέσα  από την επερχόμενη Πενταμερή Διάσκεψη ή τους τρόπους επανεκκίνησης της οικονομίας, ή τα σκάνδαλα του  τραπεζικού τομέα και τις αυθαίρετες εκποιήσεις των περιουσιών αδύνατων οικονομικά πολιτών,  κάποιοι επιμένουν για προεκλογικούς προφανώς στόχους, να μεταφέρουν τη συζήτηση γύρω από ένα ιδιωτικό ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας», αναφέρει η ΕΔΕΚ στην ανακοίνωση της.

 «Αυτό που είναι σημαντικό και η ΕΔΕΚ επιμένει είναι στην πλήρη διερεύνηση του προγράμματος πολιτογραφήσεων  και η απόδοση των πειθαρχικών, ποινικών ή πολιτικών ευθυνών σε όσους εμπλέκονται σε αυτό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Καγκελάριος της Αυστρίας, Κρίστιαν Στόκερ.

BEST OF TOTHEMAONLINE