ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: «Βροχή» τα εξώδικα από την Αστυνομία - Πρόστιμα σε πολίτες και υποστατικά

ΚΥΠΡΟΣ: «Βροχή» τα εξώδικα από την Αστυνομία - Πρόστιμα σε πολίτες και υποστατικά

Σε 168 καταγγελίες πολιτών και 12 καταγγελίες υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 06:00 την Παρασκευή μέχρι τις 06:00 Το Σάββατο , πραγματοποιήθηκαν 10.588 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 173 καταγγελίες πολιτών και 5 καταγγελίες υποστατικών.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.674 έλεγχοι και προέκυψαν 29 καταγγελίες πολιτών και 5 υποστατικών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 3.147 έλεγχοι με 87 καταγγελίες πολιτών και 1 σε υποστατικό.
 
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.135 έλεγχοι με 17 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικό, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.238 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και 4 καταγγελίες σε υποστατικά, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.609 έλεγχοι με 16 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 692 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικό.
 
Η Τροχαία διενήργησε 991 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ η ΜΜΑΔ διενέργησε 13 ελέγχους και η Λιμενική 89 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.
 
Από τα 12 υποστατικά που καταγγέλθηκαν, τα 11 αφορούσαν χώρους εστίασης και ένα ινστιτούτο αισθητικής στη Λάρνακα όπου ο υπεύθυνος δεν φορούσε μάσκα.

Οι περισσότερες καταγγελίες πολιτών αφορούσαν διακίνηση χωρίς SMS ή την σχετική βεβαίωση, μη χρήση μάσκας και διακίνηση μετά τις 11 το βράδυ ή υπεράριθμους επιβαίνοντες σε οχήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονοΑπειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top