ΚΟΣΜΟΣ

Η pizza της έσωσε την ζωή!

Η pizza της έσωσε την ζωή!

Μια μητέρα τριών παιδιών από τη Φλόριντα, που κρατείτο όμηρος από τον σύντροφό της υπό την απειλή μαχαιριού, σώθηκε χάρη στην ευρηματικότητά της και στην ευσυνειδησία των υπαλλήλων μιας... πιτσαρίας.

Συγκεκριμένα, η Cheryl Treadway, στην πόλη Avon Park της κεντρικής Φλόριντα, παρήγγειλε μέσω διαδικτύου μία πίτσα. Στις σημειώσεις πελατών έγραψε: «Βοήθεια, παρακαλώ! Πάρτε το 100 να έρθει σε μένα. Βοήθεια! Είμαι όμηρος».

Οι υπάλληλοι της Pizza Hut αναγνώρισαν πως στα στοιχεία της παραγγελίας αναγραφόταν το όνομα τακτικής τους πελάτισσας κι έτσι δεν εξέλαβαν το μήνυμα ως φάρσα, με αποτέλεσμα να καλέσουν την Άμεση Δράση, η οποία επενέβη για να σώσει τη γυναίκα. Η γυναίκα βγήκε από το σπίτι κρατώντας ένα μωρό στα χέρια.

Η 25χρονη Treadway κρατείτο υπό την απειλή μαχαιριού από τον 26χρονο Ethan Nickerson από τη Δευτέρα, οπότε και μάλωναν όλη τη μέρα. Τότε, ο 26χρονος αποφάσισε να ακονίσει ένα μαχαίρι μπροστά της και να της αρνείται την έξοδο από το σπίτι, αλλά και να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο. Εκείνη κατάφερε να τον πείσει να της δώσει το κινητό για να παραγγείλει πίτσα μέσω του app για κινητά και έτσι να στείλει το μήνυμα που καλούσε σε βοήθεια χωρίς να γίνει αντιληπτή.

«Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι εδώ τα τελευταία 28 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο» είπε η μάνατζερ του καταστήματος Candy Hamilton.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top