ΔΙΕΘΝΗ

Η Σαράποβα ξέρει τον τρόπο… (VIDEO)

Η Σαράποβα ξέρει τον τρόπο… (VIDEO)

Η ανθεκτική Μαρία Σαράποβα έμεινε όρθια στην αντεπίθεση της Κάρολιν Βοζνιάκι και συνεχίζει την πορεία προς υπεράσπιση του τίτλου της στη Μαδρίτη!

Η 28χρονη Ρωσίδα, Νο.3 στον κόσμο, επικράτησε με 6-1, 3-6, 6-3 σε δύο ώρες, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και η... μετωπική με τη Σερένα Γουίλιαμς για το τρόπαιο φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το πιο πιθανό σενάριο. Έχει, ωστόσο, άλλο ένα εμπόδιο μπροστά της, αφού θα παίξει στην τετράδα με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και τη Λούσιε Σαφάροβα. Η Μάσα ήταν ισοπεδωτική στο πρώτο σετ και συνέχισε δυναμικά στο δεύτερο, κάνοντας μπρέικ με το καλημέρα.

Η τενίστρια από τη Δανία, όμως, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη, έβαλε το πόδι στο γκάζι και ανέτρεψε την κατάσταση, φέρνοντας το ματς στα ίσα με μπρέικ στο 4-3. Έσπασε, μάλιστα, και πρώτη το σερβίς της αντιπάλου της στο τρίτο σετ, όμως η Σαράποβα δεν εγκαταλείπει εύκολα τη μάχη... Απόλυτα συγκεντρωμένη και με αποφασιστικά χτυπήματα, απάντησε άμεσα στην Κάρο και με νέο μπρέικ στο 4-3 σέρβιρε με επιτυχία για την πρόκριση. Δείχνει πλέον το καλό της χωμάτινο πρόσωπο... Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι είναι η κάτοχος του Roland Garros! 

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top