ΔΗΣΥ: «Το ΑΚΕΛ εξακολουθεί για τρίτη μέρα να μην διαχωρίζει τη θέση του από την οργάνωση ‘Ως Δαμέ’»

ΔΗΣΥ: «Το ΑΚΕΛ εξακολουθεί για τρίτη μέρα να μην διαχωρίζει τη θέση του από την οργάνωση ‘Ως Δαμέ’»

Συνεχίζεται ο διαξιφισμός των δύο μεγάλων κομμάτων για τις δηλώσεις της οργάνωσης ‘Ως Δαμέ’.

Με ανακοίνωση του σήμερα ο ΔΗΣΥ καλεί εκ νέου το ΑΚΕΛ να απαντήσει στο ερώτημα για το θέμα Τριμικλιώτη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

«Το ΑΚΕΛ εξακολουθεί για τρίτη μέρα να μην διαχωρίζει τη θέση του από την οργάνωση «Ως Δαμέ» και τα λεγόμενα του κ. Τριμικλινιώτη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, για «καθεστώς του Νότου».

 Συμφωνεί το ΑΚΕΛ με το στέλεχος και μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής κ. Τριμικλινιώτη και τη θέση του για «καθεστώς του Νότου», ναι ή όχι;»

Η ανάρτηση του Νίκου Τριμικλινιώτη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE