ΚΟΣΜΟΣ

Θα λυγίσετε: Τα θαύματα της τεχνολογίας - Τυφλή βλέπει για πρώτη φορά το αγέννητο παιδί της

Θα λυγίσετε: Τα θαύματα της τεχνολογίας - Τυφλή βλέπει για πρώτη φορά το αγέννητο παιδί της

Δάκρυα χαράς προκαλεί ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει πώς μία 30χρονη έγκυος από την Βραζιλία, που είναι τυφλή, κατάφερε να «δει» τον αγέννητο γιο της.

Πρόκειται για μία άκρως συγκινητική στιγμή που θα σας κάνει να λυγίσετε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Tatiana Guerra, έχασε την όρασή της σε ηλικία 17 ετών και δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ερχόταν η στιγμή που  θα μπορούσε να «δει» το μωρό της ενώ αυτό είναι ακόμα στην μήτρα της.

Οι γιατροί όμως, χάρη στην 3D τεχνολογία της έκαναν ένα υπερηχογράφημα και εκτύπωσαν σε 3D μορφή το προσωπάκι του αγέννητου ακόμα γιου της Tatiana. Εκείνη, όπως θα δείτε στο βίντεο, αγγίζει το πρόσωπό του και παρατηρεί μέσω της αφής το πρόσωπό του.

Η συγκίνησή της είναι τεράστια ενώ κλαίει από ευτυχία. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που γνώρισα τον Murilo, πριν αυτός καν γεννηθεί» εξομολογείται η ίδια.

Το εν λόγω βίντεο δημιουργήθηκε στα πλαίσια μια καμπάνιας για μία μάρκα με πάνες. Πρόκειται όμως για αληθινή ιστορία.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top