ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας της Άννυ : Στη φυλακή και η μητέρα της

Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας της Άννυ : Στη φυλακή και η μητέρα της

Την πόρτα των φυλακών θα περάσει η μητέρα της 4χρονης Άννυ, Δημήτρινα Μπορίσοβα, αφού μετά την απολογία της, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, βρέθηκε το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή, όπου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις 
σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που επέφερε τον θάνατό της και ψευδορκία.

Όπως υποστήριξε στην απολογία της το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησε με τον Σάββα κι επέμεινε να της δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχε υποψίες πως είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι την είχα καθησυχάσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της,  πως δεν υπήρχε πρόβλημα αλλά την κάλεσε να μην στεναχωρηθεί αν ακούσει και τίποτα. «Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος», ανέφερε.

«Το χειρότερο που πέρασε από το μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα στο παιδί και από τον πανικό του ο Σάββας το εξαφάνισε. Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με την πεθερά μου. Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα, αλλά τα λεφτά που της έδινα ήταν καλά. Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδί από τη μάνα του όταν τσακώθηκαν μαζί, επειδή εκείνη πούλησε αντικείμενα του παιδιού για να πάρει τσιγάρα. Δεν έχω καμία ανάμιξη. Αφήστε με να κάνω τα σαράντα του παιδιού μου» σημείωσε.

Την Τρίτη, ο πατέρας της ανήλικης,  κρίθηκε προφυλακιστέος από τις δικαστικές αρχές και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κέρκυρας, σε ειδικά διαμορφωμένο κελί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top