ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στο ΔΗΣΥ για τον Χάσικο -Ποιες οι αποφάσεις εις μνήμη του

Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στο ΔΗΣΥ για τον Χάσικο -Ποιες οι αποφάσεις εις μνήμη του

Θρηνεί ο ΔΗΣΥ τον θάνατο του Σωκράτη Χάσικου, μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στο κτίριο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

«Θρηνούμε την απώλεια του Σωκράτη, του φίλου και συνοδοιπόρου της παράταξή μας που με την παρρησία της γνώμης του, τη διορατική του πολιτική ματιά και την αταλάντευτη προσήλωσή του στους αγώνες για το καλό της πατρίδας μας, θ’ αποτελεί για πάντα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ.

Ο Σωκράτης Χάσικος για δεκαετίες στάθηκε στην πρώτη γραμμή της πολιτικής του τόπου και του Δημοκρατικού Συναγερμού. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της παράταξής μας, βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος ενώ υπηρέτησε τη χώρα και μέσα από τις υπουργικές θέσεις που του εμπιστεύτηκαν τόσο ο Γλαύκος Κληρίδης όσο και ο Νίκος Αναστασιάδης.

Σε συνεδρίαση της Ολομέλειας του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ αποφασίστηκαν οι τρόποι με τους οποίους ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα τιμήσει τον Σωκράτη Χάσικο.   Οι σημαίες στο κτίριο του Δημοκρατικού Συναγερμού θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι και την ημέρα της κηδείας, το Ινστιτούτο Γλαύκου Κληρίδη ανοίγει ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων ενώ ο Πρόεδρος και σύσσωμη η ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού θα παραβρεθούν στην κηδεία του Σωκράτη Χάσικου.

«Αποχαιρετούμε με βαρύτατη θλίψη τον Σωκράτη Χάσικο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, στα παιδιά του, την Άννα τον Ιωάννη και τον Φρίξο καθώς και τους οικείους του. Ο πόνος τους είναι και δικός μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρει ο ΔΗΣΥ καταληκτικά στην σχετική ανακοίνωση του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top