Σε κατάσταση ΣΟΚ οι κόρες των ηλικιωμένων – Την Κυριακή ήταν όλοι μαζί σε βάπτιση (ΦΩΤΟ)

Σε κατάσταση ΣΟΚ οι κόρες των ηλικιωμένων –  Την Κυριακή ήταν όλοι μαζί σε βάπτιση (ΦΩΤΟ)

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη στυγερή δολοφονία των δυο ηλικιωμένων που εντοπίστηκαν χθες το βράδυ νεκροί στην αποθήκη του περιβολιού τους.

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την στυγερή δολοφονία ζεύγους ηλικιωμένων στον χωριό Άγιος Ιωάννης στην Πιτσιλιά.

«Άφωνοι» οι κάτοικοι της γύρω περιοχής που γνώριζαν τον κύριο Σάββα και την κυρία Κυριακή, κάνουν λόγο για δύο φιλήσυχους ανθρώπους που δεν ενόχλησαν πότε κανένα.

 

Έχουν τρεις κόρες που ζουν στη Λεμεσό 52,49 και 39 ετών, εγγόνια και δισέγγονα.

Την περασμένη Κυριακή μάλιστα ήταν χαρούμενοι γιατί κατέβηκαν από το χωριό στη Λεμεσό για να βαπτίσουν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια το δισέγγονο τους.

Επέστρεψαν όμως πίσω στο χωριό και από την Τετάρτη το απόγευμα αγνοούνταν, μέχρι που χθες γύρω στις 9 και 30 το βράδυ.Τα ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις είναι πολλά.  Οι έρευνες της αστυνομίας μέχρι στιγμής παραμένουν στο σκοτάδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο φονικό συγκλονίζει την Κύπρο: Νεκροί ζευγάρι ηλικιωμένων - Οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε παράγκα στην Πιτσιλιά

Φονικό σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός επανήλθε σήμερα στη δημόσια αντιπαράθεση με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατηγορώντας τον για «τοξικό και διχαστικό λόγο», που – σύμφωνα με το κόμμα – υπερβαίνει τα όρια της πολιτικής κριτικής και εγγίζει τα όρια της ρητορικής μίσους.

BEST OF TOTHEMAONLINE