Στις 22 Μαΐου οι τελικές αγορεύσεις για την υπόθεση φόνου Μάικλ Άντονι στη Λάρνακα

Στις 22 Μαΐου οι τελικές αγορεύσεις για την υπόθεση φόνου Μάικλ Άντονι στη Λάρνακα

Αναβλήθηκαν για τις της Κατηγορούσας Αρχής και του δικηγόρου του 17χρονου από τη Λάρνακα, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο εκ προμελέτης του Αγγλοκύπριου Μάικλ Άντονι Λούη Μηνά, που διαπράχθηκε τις πρωινές ώρες της 16ης Νοεμβρίου 2014, στην πολυκατοικία όπου διέμενε το θύμα, στην περιοχή Μακένζι.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου που συνεδρίασε στη Λάρνακα,  ήταν προγραμματισμένο να γίνουν οι τελικές αγορεύσεις από την Κατηγορούσα Αρχή και τον συνήγορο υπεράσπισης του 17χρονου.

Ωστόσο ο δικηγόρος του 17χρονου Γιάννης Πολυχρόνης ζήτησε από το Κακουργιοδικείο όπως του δοθεί χρόνος προκειμένου να ολοκληρώσει την τελική του αγόρευση.

Ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής δεν έφερε ένσταση στην αναβολή και έτσι ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Νικόλαος Σάντης όρισε την Παρασκευή 22 Μαΐου, ως ημερομηνία για τις τελικές αγορεύσεις.

Μετά τη διαδικασία αυτή το Κακουργιοδικείο θα ορίσει ημερομηνία απόφασης. Μέχρι τις 22 Μαΐου ο 17χρονος θα συνεχίσει να τελεί υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος έχει παραδεχθεί ανθρωποκτονία, μέσω της ανώμοτης δήλωσης του ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 20 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE