ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ικανοποιημένη η ΠΟΒΕΚ από την επαναφορά της αργίας της Κυριακής

Ικανοποιημένη η ΠΟΒΕΚ από την επαναφορά της αργίας της Κυριακής

Την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες της προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και τον Ανεξάρτητο βουλευτή Ζαχαρία Κουλία, εκφράζει η ΠΟΒΕΚ για τη σταθερή και θετική τους ψήφο στα νομοθετικά ρυθμισμένα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων, την επαναφορά της αργίας της Κυριακής, την αποκατάσταση του υγιούς ανταγωνισμού στο λιανικό εμπόριο, όπως επίσης και την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η ΠΟΒΕΚ αναφέρει ότι τελικά επεκράτησε η φωνή της λογικής, του δικαίου και ενός ισορροπημένου συμβιβασμού, προσθέτοντας ότι “αποτελεί τιμή η στάση των βουλευτών και των κομμάτων που αντιστάθηκαν στους εκβιασμούς και τις απειλές μερίδας μεγαλοεπιχειρηματιών, προστατεύοντας τους θεσμούς της Δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης”.

“Με βάση το Σύνταγμα ο νόμος που ψήφισε η Βουλή χθες θα πρέπει να υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον οποίο και καλούμε να προσυπογράψει. Εμείς οι εμπλεκόμενοι φορείς, Σύνδεσμοι και Οργανώσεις, που αποδεδειγμένα αποτελούμε όχι μόνο την καταπληκτική πλειοψηφία στο χώρο του εμπορίου, αλλά είμαστε η ραχοκοκαλιά της οικονομίας του τόπου δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους και θα είμαστε δίπλα στα γνήσια συμφέροντα του καταναλωτή και του πολίτη”, σημειώνει.

Καταληκτικά αναφέρει ότι θα ανταποδώσει και θα δικαιώσει με εργατικότητα, με ευελιξία και επιχειρηματικότητα την κοινωνία ολόκληρη, γεγονός που και στο παρελθόν έχει αποδείξει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top